Uutiset / 2006 / JJK:lla kokoonpano-ongelmia – Cup-taival päättyi

10.05.2006

JJK Jyväskylän edellisen kauden kaltainen Suomen Cup -menestys ei toistu alkaneella kaudella. JJK matkusti keskiviikkona 4. kierroksen otteluun Joutsenoon jossa vastustajaksi asettui Kolmosessa pelaava FC Kultsu. Jyväskyläläisryhmä lähti otteluun hieman epävarmoista lähtökohdista sillä nihkeän sarja-avauksen jälkeen joukkueen kokoonpanohuolet olivat lisääntyneet. JJK haki jatkopaikkaa tunnollisesti läpi ottelun mutta isännät iskivät lopulta tarvittavan ja riittävän 1-0 voittomaalin 23. minuutilla kulmapotkusta.

”Taistelimme läpi ottelun ihan mallikkaasti mutta selvä ottelun hallinta ei vieläkään tuonut tulosta”, valmennuspäällikkö Matti Lahtinen harmitteli pelin tauottua. ”Kultsu oli LPS:n tyylinen ja tasoinen joukkue mutta maalinteko oli edelleen yhtä takkuista”. ”Toivottavasti saamme lauantaina kokoonpanoon täydennystä ja uskon että maalihanatkin aukeavat harjoituskauden tyyliin”, Lahtinen päätti. JJK:lta oli Kultsu-pelissä sivussa Lassi Lehtonen (pelikielto), Pekko Kotamäki (kuume), Ville Priha (nilkka), Jussi Hakasalo (nivunen) ja Sukru Uzuner.

JJK: Salkojärvi, Latikka, Hannula, Häkkinen, Kinnunen, Järvenpää, Katajamäki, Veijonen, Abahassine, Kari ja Järvinen. Vaihdosta: Kelonen