Uutiset / 2006 / JJK:lla aktiivinen viikonloppu Jyväskylässä

01.09.2006

 

JJK:n värit näkyvät vahvasti Jyväskylän ”katukuvassa” viikonloppuna. Hipposhallissa järjestetään lauantaina ja sunnuntaina suositut ja perinteiset Hyvän Olon Messut. JJK:n osastolta voit ostaa itsellesi tulevia syksyn ja talven kylmiä ilmoja varten JJK-kaulahuivin 20 €uron hintaan. Osastolla on myynnissä myös aikuisten pääsyliput JJK:n Kakkosen A-lohkon syksyn ratkaiseviin kotiotteluihin edulliseen 5 €uron messuhintaan.

Nuorilla kotiottelut SM-sarjassa lauantaina

JJK:n B-nuoret isännöivät lauantaina Hippoksella klo 13.30 alkavassa SM-sarjaottelussa Tampereen Ilvestä. A-nuorten vastústajaksi klo 16.00 alkavaan otteluun Hippokselle saapuu FC Jazz Porista.

JJK-Warkaus JK kärkiotteluna sunnuntaina

Kakkosen A-lohkossa eletään mielenkiintoisia hetkiä. Sarjasta on pelaamatta 7 kierrosta ja 20. kierroksen kamppailuna Jyväskylässä nähdään mielenkiintoinen kärkiottelu kun JJK kohtaa Harjulla Warkaus JK:n. Kotijoukkue lähtee otteluun hyvistä asemista, varsinkin kun joukkueen kapteeni Lassi Lehtonen (kuva) on pelikunnossa johdattamassa ”ketturyhmää” otteluun. JJK:n uudet pelaajat Ville Himanka ja Jouni Juntunen ovat myös edustuskelpoisia ottelussa sillä pelaajat eivät pelanneet edellisenä viikonloppuna PS Kemin ja TP-47:n väreissä. JJK-Warkaus JK sunnuntaina Harjulla klo 17.00. Kaikki joukolla kannustamaan JJK tärkeään kotivoittoon!

fcjjk.com