Uutiset / 2006 / JJK tuhlasi mahdollisuutensa – jälleen tasapeli 1-1 (1-1)

10.06.2006

JJK:n tiistaina Kings-ottelussa löytämä maalijyvä ei pilkahtanut uudelleen esiin kun JJK haki voittoa Harjulla Malmin Palloseurasta. Vierailijan 2. minuutilla tekemä maali osoittautui lopulta merkittäväksi kun MPS roikkui ottelussa sitkeästi mukana maalinsa turvin. Niko Weckström hyödynsi JJK-puolustuksen nukahtamisen ja hienolla nostolla MPS siirtyi 0-1 johtoon. JJK:n tasoitukseen teki hienon esityön Janne Hannula joka syötti nousunsa päätteeksi pallon Ville Prihalle jonka eleetön sisäsyrjäohjaus tasoitti kamppailun.

Tomi Sauso teki paluun kahden vuoden jälkeen

JJK loi ottelussa maalipaikkoja enemmän kuin missään aiemmassa ottelussaan alkukaudella. Jo ensimmäisellä jaksolla JJK:lla oli oivat paikat lisäosumiin. Toisella jaksolla JJK:n vyörytys MPS-maalille oli lähes jatkuvaa mutta avopaikoistakaan ei palloa saatu maaliin. Lähimmäksi maalia yrityksessään pääsi hyvän ottelun pelannut laitapuolustaja Janne Hannula joka ylösnousunsa päätteeksi pamautti pallon pystypuuhun. Vaasasta Jyväskylään siirtyneelle Tomi Sausolle päivä oli merkittävä sillä hyökkääjä pelasi ensimmäisen ottelunsa kahteen vuoteen. Pelaaja on sitkeästi kuntouttanut itseään ja näin paluu oli lopulta mahdollinen. Sauso vaihdettiin kentälle 74. minuutilla ja pelaajan kaksi mainiota keskitystä Aki Katajamäen päähän olivat tuoda ratkaisun. Kokonaisuudessaan JJK:n esitys oli pirteä ja lupauksia herättävä mutta tärkein jäi puuttumaan eli tarvittava lisämaali ja täysi pistepotti.

JJK: Luukkonen, Latikka, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Kotamäki, Veijonen, Järvinen, Katajamäki, Järvenpää ja Priha. Vaihdosta: Kari ja Sauso.