Uutiset / 2006 / JJK kiitti kotiyleisöään kaudesta – KäPa kaatui 2-0 (0-0)

07.10.2006

JJK:n tappioton kotisaldo kauden 2006 osalta sai hienon jatkon kun JJK kaatoi Käpylän Pallon viimeisessä kotipelissään Harjulla maalein 2-0 (0-0). Koska ottelun ja sarjan asetelma oli joukkueille selvä ennen ottelua, nähtiin ensimmäisellä jaksolla melko rauhalliset joukkueet jotka eivät vielä syttyneet kovin vauhdikkaaseen esitykseen. Tauolle siirryttiinkin 0-0 tasatilanteessa. JJK tuli toiselle jaksolle innokkaana. Vaihdosta peliin tullut Tommi Kari toi hyökkäyspeliin virtaa ja jakso pelattiinkin kokonaisuudessaan kohti KäPa-maalia. 51. minuutilla Janne Hannula nousi puolustajan tontiltaan totulla tavalla ja lähetti mainion keskityksen helsinkiläismaalille jossa Tommi Kari käänsi pallon akrobaattisesti maaliin ja tilanteeksi 1-0. 76. minuutilla Zakaria Abahassine teki esityön tilanteeseen jossa Tommi Kari reagoi ensimmäisenä irtopalloon ja Karin lapikkaasta lähtivät 2-0 loppunumerot. Näin tappioton kotisarake sai jatkoa ja JJK pääsi kiittämään ottelun jälkeen ansaitusti Kakkosen runsaslukuisinta yleisöä. (Valokuva: Janne Nieminen)

JJK: Luukkonen, Hannula, Lehtonen, Häkkinen, Latikka, Juntunen, Hakasalo, Veijonen, Järvinen, Katajamäki ja Himanka. Vaihdosta: Kari, Abahassine ja Järvenpää.

Yleisömäärä: 510 katsojaa