Uutiset / 2006 / JJK kaatoi kenraalissa FCV:n 1-3 (1-1)

28.04.2006

JJK viimeisteli pelikuntoaan viimeisen kerran ennen sarjaotteluiden alkua sopuisasti FCV:n kanssa Jyskän kentällä. Vierailija ei päässyt kokeilemaan kuvioitaan aivan normaalilla koostumuksella sillä pienet kolhut ja flunssa-aalto pitivät muutaman avainpelaajan vielä sivussa ottelusta (Lehtonen, Kinnunen, Hakasalo, Kotamäki ja Priha).

FCV oli ensimmäisellä jaksolla pirteämpi kun taas JJK oli keväisesti ”kuutamolla”. FCV:n Ville Alaniva siirsikin isännät 1-0 johtoon. Juha-Matti Häkkinen tasoitti ottelun puskumaalillaan kulmapotkusta 30 minuutin kohdalla. Toisella jaksolla JJK paransi otettaan selvästi ja joukkue iski tarvittavat maalit joilla ottelu kääntyi vierasvoitoksi. Juha Veijosen kulmapotkusta Janne Järvinen puski 1-2 lukemat ja Miikka Järvenpään läpiajon ja tolppalaukauksen jälkeen Sukru Uzuner iski loppunumerot
1-3.

JJK: Luukkonen, Järvenpää, Helamaa, Hannula, Häkkinen, Yang, Veijonen, Katajamäki, Kari, Järvinen ja Abahassine. Vaihdosta: Kelonen, Uzuner ja Latikka.