Uutiset / 2006 / JJK Akatemia jatkaa tappioitta SM-sarjassa

09.12.2006

JJK Akatemia haki lauantaina tärkeän vierasoiton Kokkolasta. KPV Akatemia taipui vierasjoukkueelle maalein 2-1 (2-1). Ottelun kaikki maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla. JJK siirtyi 1-0 jo 8 minuutin kohdalla, kun Jukka-Pekka Laitinen jatkoi Timo Eirolan todella hienon keskityksen sisään maalin edestä. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti jo seuraavalla minuutilla. Ottelun voittomaalin teki vielä puoliajan lopussa Timi Lahti (36 min). Valmentaja Pertti Kastarinen päivitteli hyökkääjien huonoa viimeistelyä. ”Paikkoja oli useampaankin maaliin”.

Viikon päästä lohkon kärkikamppailu.
JJK johtaa C-lohkoa tappioitta. Seuraava ottelu on ensi sunnuntaina (17.12.) kun vastustajaksi saapuu toinen lohkossa 3 voittoa saavuttanut joukkue, KuPS Akatemia. Ottelu alkaa klo 15.30 Hipposhallissa.
Viikko sitten peruuntunut ottelu JJK-Oulun Talentit pelataan torstaina 4.tammikuuta klo 15.00 Hipposhallissa.

JJK:n kokoonpano KPV ottelussa.
Niila-Ville Laitinen(46`Sami Myllymäki)- Tuomo Janatuinen- Timi Lahti- Aku-Jaakko Saukkonen- Niko Kautto- Timo Eirola(46`Matti Kari)- Khyam Aftab- Kristian Lahtinen(46`Sampo Ojala)- Jukka-Pekka Laitinen(46`Morteza Hafas)- Antto Tapaninen(46`Niilo Torkkell)- Patrick Poutiainen(59`Riku Ylönen).