24.11.2006

JJK Talenttiakatemia aloitti SM-sarjan tämän syksyn ottelut kotivoitolla.
FF Jaron Akatemia kaatui Vehkalammella pelatussa ottelussa 1-0 (0-0).
Ottelu pelattiin todella märissä ja kylmissä olosuhteissa.
Ensimmäisellä puoliajalla JJK:n maalissa pelannut Niila-Ville Laitinen pelasti kotijoukkueen unelma torjunnallaan, kun puolustus päästi Jaron hyökkääjän yksin läpiajoon.
JJK:n voittomaalin teki 54 minuutin kohdalla Morteza Hafas. Morteza sai todella hyvän keskityksen maalin eteen, vasemmalta laidalta ylös nousseelta Niko Kautolta. Kautolle syötön ”pystyjuoksuun” antoi puolustaja Timo Eirola. Nikolla oli vielä tämän jälkeen itselläkin todella hyvä paikka siirtää kotijoukkue 2-0 johtoon. Muutenkin JJK:n hyökkääjät loivat useita vaarallisia paikkoja Jaron maalille, mutta viimeistely ontui.

Sunnuntaina vastassa Vaasa.
JJK:n ottelut jatkuvat C-lohkossa sunnuntaina Vehkalammella, kun vastustajaksi saapuu FC Vaasa. Ottelu alkaa klo 13.00.