Uutiset / 2006 / Jazz hyödynsi JJK:n torkahduksen alkuminuuteilla

08.04.2006

JJK avasi B-nuorten SM-sarjan 3-1 (2-0) tappiolla Porissa FC Jazzin vieraana. JJK nukahti ottelun alkuminuuteilla kaksi kertaa ja Jazz siirtyi 2-0 johtoon 9. ja 10. minuuteilla tekemillään maaleilla. Toisella jaksolla JJK sai hiljalleen pelinsä kulkemaan ja painetta vastustajalle. Vieraat kavensivat tilanteeksi 2-1 53. minuutilla kun Aku-Jaakko Saukkonen syötti Niilo Torkkelille joka laukoi pallon 20 metristä porilaismaalin ylänurkkaan. JJK:n painostuskausi jatkui maalin jälkeen ja joukkue sai vielä 2 läpiajoa jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tasoitusta. Jazz löi taululle lopullisen ratkaisun 3-1 maalilla 80. minuutilla. ”Kaaduttiin saappaat jalassa ja toinen jakso oli meiltä hyvä hermostuneen alun jälkeen”, valmentaja Pertti Kastarinen tuumasi ottelun jälkeen. JJK:n parhaana pelaajana palkittiin Antto Tapaninen.