Uutiset / 2006 / Gnistan nälkäisempi Fair Play -areenan vihkiäisottelussa

14.10.2006

JJK päätti kauden tappiollisesti kun joukkue matkasi Kakkosen A-lohkon päätöskierroksella Oulunkylään Gnistanin vieraaksi. Ottelu pelattiin uudella Fair Play -areenalla joka vihittiin päätösottelussa virallisesti käyttöön. ”Joukkueemme tahtotaso ei ollut ottelussa enää aivan normaali ja Gnistan halusi enemmän voittaa kamppailun ja kurittaa samalla lohkoykköstä”, valmentaja Matti Lahtinen pohti pelin jälkeen. ”Hallitsimme ja loimme loppuun saakka maalipaikkojakin mutta terävyys puuttui”, Lahtinen jatkoi. JJK siirtyi 0-1 johtoon 15. minuutilla kun Miikka Järvenpää puski vieraat johtoon Janne Hannulan keskityksestä. Gnistan iski kuitenkin ensimmäisellä jaksolla kaksi maalia 30. ja 43. minuutilla ja maalit olivatkin lopulta ratkaisevat ja Gnistan voitti kamppailun 2-1 (2-1).

JJK: Salkojärvi, Latikka, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Järvenpää, Hakasalo, Veijonen, Juntunen, Kari ja Katajamäki. Vaihdosta: Abahassine, Ihalainen ja Kelonen.