Uutiset / 2006 / Babatunde Wusu liittyi JJK-ryhmään

24.11.2006

JJK Jyväskylä on tehnyt merkittävän pelaajasopimuksen kun JJK:n hyökkäysarsenaaliin liittyi uutena pelaajana Babatunde Wusu (22). Nigeriassa syntyneen Wusun pelaajaura alkoi Suomessa alunperin 2. divisioonasta 2002 kun pelaaja voitti jo 18-vuotiaana 2. divisioonanan maalikuninkuuden Laukaan Pallohaiden väreissä 21 osumalla. Samana vuonna ”Tunde” palkittiin Keski-Suomen piirin parhaana miespelaajana.

TPS – Ljunskile – MP – JJK

Laukaassa vietetyn vuoden jälkeen Wusu siirtyi Turun Palloseuran liigamiehistöön kaudelle 2003 jossa Tunde vietti koko kauden ja alkukauden vuonna 2004. Hyökkääjä siirtyi kesken kautta 2004 Ruotsiin Ljunskilen miehistöön. Tunde pelasi Ljunskilessä loppukaudella 10 ottelua tehden 3 maalia ja auttaen samalla joukkueensa ylöspäin Superettaniin. Kaudet 2005 ja 2006 Babatunde Wusu on edustanut Mikkelin Palloilijoita Ykkösessa jossa on kertynyt yhteensä 38 ottelua ja syntynyt 16 maalia.

Jyvässeudulla paljon tuttuja

Wusu opiskelee parhaillaan Vierumäellä ja hän muuttaa Jyväskylään heti vuoden alussa vaimonsa kanssa. Jyvässeudulle palaaminen on pelaajalle erittäin helppoa. ”Minulla on paljon ystäviä Jyväskylässä ja kun myös vaimoni vanhemmat asuvat Muuramessa on Jyväskylään muuttaminen mukavaa”, Tunde toteaa. ”JJK saa Tundesta todella kovan luokan vahvistuksen ja Jyväskylään muuttaa todella miellyttävä ja sympaattinen herrasmies”, Janne Särkkä iloitsee.

fcjjk.com