Uutiset / 2006 / A-nuorille tappio Kotkassa.

20.09.2006

FC KooTeePee kylvetti JJK:ta keskiviikkona A-nuorten SM-sarjan ottelussa Kotkassa peräti 5-0 (1-0). ”Kotijoukkue tuli otteluun nöyrällä asenteella ja ansaitsi voiton”, totesi JJK:n valmentaja Harri Peränen. Ensimmäisen puoliajan maali tuli JJK:n puolustuksen sähläilyn vuoksi. Toisen puoliajan maalit tulivat kotijoukkueen hienojen suoritusten kautta. JJK:n hyökkäysten rakentelu oli todella huonoa, sillä joukkue ei pystynyt luomaan edes kunnon maalipaikkoja. ”Oliko HJK-ottelusta jäänyt liian hyvä fiilis, vai eikö joukkue ollut palautunut vielä viime lauantaista”, Peränen mietiskeli.

JJK:n A-nuorilla on kuitenkin vielä hyvät mahdollisuudet mitaleille, mutta seuraaviin otteluihin (VPS vieraissa ja PK-35 kotona) pitää sekä puolustuksen että hyökkäyksen parantaa selvästi.