Uutiset / 2006 / A-nuoret tarrautuivat kakkossijaan – B-nuorille niukka tappio Kuopiossa

01.10.2006

JJK:n nuorten joukkueet jatkoivat SM-sarjakamppailuitaan viikonloppuna vieraskentillä. A-nuoret vierailivat Vaasassa VPS:n isännöimässä 10. kierroksen ottelussa. JJK haki arvokkaan 1-4 (1-0) vierasvoiton ja joukkue tarrautui vahvasti kiinni hopeamitaleihin ennen sarjan päätöskierrosta. Avausjaksolla JJK teki ottelusta itselleen hankalan. ”Vetäydyimme jostain kumman syystä aivan liian alas ja joukkueen yhtenäisyys kärsi siitä ja VPS pääsi peliin mukaan”, valmentaja Harri Peränen ruoti pelin jälkeen. JJK avitti ”Vepsua” avausjaksolla sillä vaasalaiset menivät 1-0 johtoon JJK-pelaajan omalla maalilla.

Zakaria Abahassine nosti JJK:n peliin mukaan

Toinen jakso oli JJK:n. Joukkue pääsi peliin mukaan Zakaria Abahassinen tahtomaalilla kun Sakke pelasi tilanteen hienosti loppuun voitettuaan kamppailun VPS-maalivahdin kanssa. Sakke iski vielä kaksi kertaa uudelleen ja JJK karkasi jo 1-3 johtoon. Antti Erola onnistui vielä pelin lopussa kertaalleen ja JJK:lle kirjattiin 1-4 voittonumerot. JJK päättää SM-sarjakautensa ensi sunnuntaina Harjulla kun joukkue voi pelata itselleen hopeamitalit onnistumalla vähintään tasapelin arvoisesti PK-35:n kanssa.

B-nuorille niukka 2-1 -tappio Kuopiossa

B-nuorilla oli Kuopioon matkatessaan vielä pieni oljenkorsi mitaleille yltämiseksi mutta KuPS:in 2-1 (2-0) kotivoitto katkaisi mahdollisuuden lopullisesti. Ottelu oli tasainen ja JJK haki tasoitusta loppuun saakka voimakkaan painostusjakson avulla. KuPS:in Ville Strandman vei kuopiolaiset 2-0 taukojohtoon kahdella maalillaan. JJK kavensi 64. minuutilla kun Niko Kautto teki oivallisen esityön ja Niilo Torkkell viimeisteli kavennuksen ja samalla loppunumerot. ”Pelimme on parantunut kaiken aikaa ja onkin harmi kun sarjaottelut päättyvät kun pelaaminen on alkanut maistumaan hyvältä”, JJK-luotsi Pertti Kastarinen kertoi pelin jälkeen. B-nuoret pelaavat päätösottelunsa Hippoksella ensi sunnuntaina kun vastustajaksi tulee Honka Espoosta.

B (2)-nuorten Ykkösen paikka varmistui kaudelle 2007

JJK:n B-nuorten ”kakkosjoukkueen” sarjapaikka Ykköseen kaudelle 2007 varmistui myös viikonloppuna kun karsintalohkon kaksi muuta joukkuetta eli MiKi ja PK-37 pelasivat 2-2 tasapelin ja näin JJK:n karsinta-avauksen voitto PK-37:stä riittää Ykkösen paikkaan.

JJK:lla ”pullat hyvin uunissa” kaudelle 2007