Uutiset / 2006 / A-nuoret 5-1 kotivoitolla sarjan piikkipaikalle

27.05.2007

JJK:n A-nuoret ottivat tärkeän voiton lauantaina Hippoksella pelatussa Ykkösen Itälohkon ottelussa, MPS kaatui 5-1(1-0). Voitolla JJK siirtyi lohkon kärkeen, kun Pallokerho Keski-Uusimaa pelaa kierroksen ottelunsa vasta huomenna (VJS).
Kotijoukkue siirtyi jo 12 minuutin kohdalla 1-0 johtoon, kun Ilari Lintinen kaadettiin rankkarin arvoisesti. Arash Muridiyazd sijoitti rankkarin varmasti maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli muutama maalintekopaikka, mutta etenkin JJK:n puolustuspää pelasi varmasti ja ”siivosi” pari kertaa pallon maaliviivalta. Toisella jaksolla MPS tipahti kyydistä. Bin Yang laukoi kolmestakympistä puolustajan kautta pallon ylänurkkaan ja kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon.

Tommille hattutemppu.

Toiselle puoliajalle kentälle vaihdettu Tommi Kari viimeisteli kolme viimeistä maalia. Ensin Tommi puski sisään Arashin keskityksen. Alkutyön maaliin teki loistavan pelin keskikentällä pelannut Antti Erola ja laitapakin paikalta ylös noussut Aku Hytönen. MPS pääsi kaventamaan vielä lukemiin 3-1, ennenkuin Tommi purjehti kaksi kertaa MPS-puolustuksen läpi ja sijoitti pallon maaliin. ”Tärkeä voitto, oli todella kiva pelata poikien kanssa ja onnistua”.

Valmentaja Harri Peränen oli erityisen tyytyväinen joukkueen puolustuspeliin ja edustusjoukkueesta lainaksi saadun Tommin esitykseen ja Erolan Anttiin:”Enska oli joukkueemme paras, tämänlaista esitystä on pojalta odotettu koko kevään, meinasi jo usko loppua, kun ei tahdo saada irti potentiaalia mitä ”Enskalla” on”. Seuraava ottelu on lauantaina 10.6. Hippoksella. Vastustajaksi saapuu TiPS, ottelu alkaa klo 17.00. Tervetuloa.