Uutiset / 2006 / 2009 2008 2007 2006 17.09.2006 JJK palasi sarjakärkeen – esitys jätti parannettavaa

17.09.2006

JJK palasi Kakkosen A-lohkon piikkipaikalle 1-0 voitollaan Helsingin Ponnistuksesta. JJK lähti kotiotteluun helsinkiläisiä vastaan selvänä suosikkina vaikka syksyn ratkaisupeleissä onkin tyypillisesti omat haasteensa. Kun Tommi Kari (kuva) siirsi isännät 1-0 johtoon melko nopeasti 11. minuutilla vasemman jalan laukauksellaan, jäi kotiyleisö odottamaan lisäosumia. Ponnistui roikkui ottelussa kuitenkin mukana hyvällä asenteellaan ja JJK:n saamattomuuden takia ja näin ottelussa säilyi oma jännite aivan loppuun saakka. Ponnistus ei pystynyt luomaan ainoatakaan vaaratilannetta JJK-maalille Ari Pasasen hyvää ensimmäisen jakson kaukolaukasta lukuunottamatta mutta kun JJK:n hyökkäyspeli oli saamatonta läpi ottelun ei kamppailu tarjonnut lopulta hienouksia.

Tärkein asia eli kotivoitto kuitenkin nähtiin ja näin JJK jatkaa sarjakärjessä kahden pisteen erolla Kuopion Kingsiin. ”Tulos ja kolme pistettä oli ottelussa pääsasia vaikka toki hieman ihmetytti näinkin usean pelaajan jännnittäminen”, valmentaja Ville Priha totesi pelin jälkeen.

JJK: Luukkonen, Veijonen, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Hakasalo, Ihalainen, Järvinen, Juntunen, Kari ja Katajamäki. Vaihdosta: Himanka ja Järvenpää.

Yleisömäärä: 1.261 katsojaa.