Uutiset / 2006 / JJK ei pystynyt hyödyntämään hallintaansa

01.06.2006

JJK:n vierailu Äänekoskelle sarjajohtaja Huiman vieraaksi ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Vierailija hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun mutta huippuvaarallisia maalipaikkoja joukkue ei kyennyt kuitenkaan hallinnastaan huolimatta luomaan. Huima siirtyi 13. minuutilla 1-0 johtoon kun Lassi Lehtosen rikkeestä vihelletty vapaapotku löysi tiensä JJK-maaliin. Juha Veijonen kuittasi nopeasti tilanteeksi ja samalla ottelun loppunumeroiksi 1-1 upealla kaukolaukauksellaan pari minuuttia myöhemmin.

Nopeiden maalien jälkeen olisi ollut vaikea uskoa että kamppailun kaikki maalit oli nähty. JJK vyörytti hyökkäyksiään pehmeällä ja märällä kentällä maalien jälkeen toistuvasti mutta neuvokkuus ja toisaalta suoraviivaisuus puuttuivat hyökkäysten päättämisestä ja tilanteet kuivuivat kokoon järjestään. JJK-painostus aiheutti Huimalle vaikeuksia läpi ottelun mikä näkyi myös Huiman saamina lukuisina varoituksina ja lopulta keskuspuolustaja Saenkon ulosajona. Toni Kinnuselle aukesi vielä viime minuuteilla avopaikka ratkaista kamppailu JJK:lle mutta laukaus kilpistyi Mika Wacklinin torjuntaan.

JJK jatkaa pistemetsästystä tiistaina Harjulla Kingsin kanssa ja joukkue odottelee otteluun jo kuumeisesti lisämiehitystä Jussi Hakasalon ja Tomi Sauson avulla.

JJK: Luukkonen, Järvenpää, Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Veijonen, Kotamäki, Priha, Järvinen, Kari ja Abahassine. Vaihdosta: Katajamäki ja Kinnunen.