Uudet mahtavat fanituotteet nyt saapuneet!

09.06.2012

JJK:n fanituotevalikoimaan on saatu lisää jälleen laajuutta, kun vanhojen tuttujen suosikkituotteiden rinnalle on tullut uutuuksia!

 

JJK:n fanituotteita voit ostaa kätevästi netistä osoitteessa jjk.superstore.fi – käy tutustumassa valikoimiin ja tilaa omasi vaikkapa saman tien!

 

Fanituotteita on myynnissä myös Intersport Tourulassa ja Sokos Jyväskylän urheiluosastolla sekä tietenkin Harjun ELY-stadionin fanituotepuodissa! Stadionin fanituotemyymälässä on otteluittain vaihtuva erikoistarjous – kannattaa siis käydä

 

Myös Kävelykadun ennakkomyyntipisteessä on lauantaina 9.6. ja maanantaina 11.6. on tarjolla uusia tuotteita – käy tsekkaamassa!

 

 

 villahuivi-kettu

Perinteisen JJK-kaulahuivin lisäksi saatavilla on nyt komea kettuhuivi, jossa viininpunaisella pohjalla on logosta tuttu repolainen sinisenä.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

silkkihuivi-euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähestyvien, historiallisten UEFA Europa League-karsintaotteluiden kunniaksi valikoimiin saapui nyt myös eurohuivi – peräti kahden eri mallin voimin! Voit valita klassisen villaisen tai kesäisen helteisiin säihin sopivamman silkkisen huivin – tai tietenkin hankkia molemmat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katsomossa maalijuhlissa heiluteltavaksi voi jälleen huivin lisäksi hankkia myös heilutuslipun! Lipulla on kokoa 40×30 senttimetriä.

 

fanilippu

 

 

 

 

 

Tulossa on lähiaikoina myös lisää mainioita kettutuotteita, kannattaa siis seurata uutisointia!