Tuomas Koivisto siirtyy SJK:hon

10.01.2022

JJK-puolustaja Tuomas Koiviston ura jatkuu Veikkausliigaseura SJK:n väreissä. Seurat ovat päässeet yksimielisyyteen siirron yksityiskohdista ja Koivisto on vapaa siirtymään Seinäjoelle.

Vuonna 2004 syntynyt Tuomas Koivisto esitti vakuuttavia otteita debyyttikaudellaan edustusjoukkueessa ja pelasi päättyneellä Kakkosen kaudella kaiken kaikkiaan 13 ottelussa, napaten niissä kymmenen kertaa myös aloituskokoonpanopaikan. Kakkosen debyyttikin syntyi heti sarjan avauskierroksella juuri SJK Akatemian vieraana. Hyvät esitykset eivät jääneet huomioimatta huippuseurojen lisäksi myöskään maajoukkueessa ja kesällä mies kutsuttiinkin U18-maajoukkueen mukaan.

Säynätsalon Riennon paidassa jalkapalloilijan uransa aloittanut Koivisto ehti edustaa JJK:ta kahdeksan kauden ajan toimien myös juniorijoukkueensa itseoikeutettuna kapteenina. Nyt tie vie jälleen askeleen ylemmäs kohti jalkapalloammattilaisuutta:

– Näissä kahdeksassa vuodessa, jotka sain JJK:ssa viettää tuli koettua paljon erilaisia tunteita kitkeristä tappioista aina niihin iloisiin voiton hetkiin. Olen kiitollinen ja ylpeä siitä, että sain 8 vuoden ajan kuulua upeaan seurayhteisöön ja kulkea sen koko junioripolun läpi aina edustusjoukkueeseen asti. Kiitokset kaikille pelikavereille jokaisesta yhteisestä hetkestä, jotka ollaan kentällä koettu. Kiitos myös valmentajille, etenkin Janne Korhoselle loistavasta valmennuksesta jota olen näiden vuosien aikana saanut.

– Nyt on kuitenkin minun aika jättää tämä hieno JJK-yhteisö taakseni ja ottaa seuraava askel niin ihmisenä kuin jalkapalloilijanakin ja niin sanotusti katsoa mihin asti ne siivet kantavat. Toivon kaikille tässä upeassa seurassa pelaaville ja toimiville henkilöille paljon tsemppiä ensi kauteen. Nostakaa yhdessä jyväskyläläinen jalkapallo sille tasolle mille se kuuluukin. Kiitos!

 

Kettuperhe kiittää ”Tumea” ja toivottaa paljon tsemppiä uusiin haasteisiin!