Tulevaisuuden polttoaineratkaisut -seminaari MA 25.9.2017

31.08.2017

Syysseminaari_logorivi3

Ravintola Vesilinna - kattaus

Syysseminaari 25.9. Smart Mobility – Tulevaisuuden polttoaineratkaisut

JJK:n seitsemäs perättäinen syysseminaari käsittelee tällä kertaa liikenteen monipuolisia polttoaineratkaisuja nykyisin dominoivan öljyn vaihtoehtona. Tulevaisuudessa ihmiset käyttävät autoillessa sekä lento-, vesi- ja raideliikenteessä viisaasti (Smart) eri polttoaineita eri käyttötarkoituksiin: maakaasu, biokaasu, etanoli, vety ja sähkö ovat jo käytössä joko yksinään erilaisina yhdistelminä ainakin henkilöautoissa.

Mitä ja missä jatkossa tankataan linja-autojen sekä kuorma-autojen tankkiin? Mitä kaikkea on rakennettava, jotta eri polttoaineiden jakeluverkoista saadaan riittävän kattavia? Miten Suomen EU:n energia- ja ilmastostrategian mukainen lupaus puolittaa liikenteen kasvihuonekaasujen päästöt vuoteen 2030 mennessä vaikuttaa muutosnopeuteen?

JE - sähköauto

Syysseminaarin sisältö

Seminaarin pääpuhujaksi saapuu alan todellinen guru ja asiantuntija: Nils-Olof Nylund. Nylund on tekniikan tohtori ja tehnyt VTT:n tutkimusprofessorina mittavan uran liikenteen energian käytön sekä moottoritekniikan tutkimuksen parissa. Lisäksi Nylund on ollut mukana soveltamassa osaamistaan myös käytäntöön, sillä tämän hetkinen autoverotus perustuu Nylundin tutkimuksiin ja näkemyksiin!

Lisäpuheenvuorot seminaarissa on luvassa Jyväskylän Energian kehityspäällikkö Risto Ryyminiltä, Gasumin myyntipäällikkö Ville Sipposelta ja Mustankorkean Esko Martikaiselta. Ryymin tulee kertomaan sähköautojen latauspisteistä ja niihin liittyvistä mahdollisista teknisistä ongelmista. Sipponen avaa maa- ja biokaasuautoilua kaupallisemmasta näkökulmasta ja Martikainen tämän hetkistä tilannetta paikallisesti Jyväskylässä.

Puheenvuorojen lisäksi syysseminaarissa kannattaa ehdottomasti hyödyntää verkostoitumismahdollisuudet yrityselämään ja poliittisiin päätöksentekijöihin! Ilmoittaudu 25.9. maanantain syysseminaarin nyt –> KLIKKAA TÄSTÄ JA ILMOITTAUDU

Mustankorkea - biokaasu

Syysseminaarin aikataulu

JJK:n syysseminaarissa käsitellään laajasti ja useasta näkökulmasta tulevaisuuden polttoaineratkaisuja niin paikallisesti Keski-Suomen alueella kuin valtakunnallisestikin koko Suomen tasolla.

Aikataulu MA 25.9. :

Tervetuliaispuheenvuoro klo 14 Ravintola Vesilinnassa

Asiantuntijapuheenvuorot klo 14:15 alkaen

Vapaa verkostoituminen klo 16:15 alkaen

3 ruokalajin illallinen klo 17:00 alkaen

JJK – FC INTER (Turku) Veikkausliiga-ottelu Harjun stadionilla klo 18:30

Ravintola Vesilinna - tapahtuma

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan JJK:n syysseminaariin ke 20.9. mennessä osoitteessa: https://goo.gl/forms/I73H3o1BEGgU4rnT2

Syysseminaarin lippuhinta on 100€ + alv. / henkilö, sisältäen seminaariosallistumisen, 3 ruokalajin illallisen Ravintola Vesilinnassa sekä varatun pääkatsomopaikan illan huipentavaan Veikkausliiga-otteluun JJK – FC Inter (Turku) klo 18:30, tervetuloa!

Lisätietoja syysseminaarista antaa JJK:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen: janne.monkkonen@jjk.fi / p. 040 718 9869

 

JJK - FC INTER 25.9.

Syysseminaari_logorivi3