Tule mukaan JJK:n kauden aloitustapahtumaan perjantaina

10.04.2023

JJK viettää kauden aloitustapahtumaansa Keski-Suomen museon tiloissa perjantaina 14.4.23 klo 14 alkaen. Kaikille avoimessa tilaisuudessa voit tavata seuraväkeä ja kuulla joukkueen kuulumisista ja tavoitteista alkavan jalkapallokauden alla JJK:n päävalmentaja Toni Lehtisen sekä pelaajien suulla.

KeMun 100 vuotta palloilua -näyttely juhlistaa JYPin ja JJK:n emoseuran Jyväskylän Palloilijoiden 100-vuotista taivalta ja esittelee sen historiaa ja vaiheita. Näyttelyn käsikirjoittaja, toimittaja Mikko Lundell on paikalla esittelemässä näyttelyä sekä vastailemassa kysymyksiin.

JJK arpoo tilaisuuteen osallistujien kesken pääsylippuja sekä JJK:n peleihin että elokuussa Harjulla järjestettävään Harjurokkiin.


Aloitustapahtuman ohjelma:

14:00 Päävalmentaja Toni Lehtisen ja joukkueen kapteeniston puheenvuorot (auditorio, 1. krs.)

14:20 100 vuotta palloilua -näyttelyn lyhyt esittely, Mikko Lundell

14:25 Vapaa tutustuminen näyttelyyn (Mikko Lundell vastaamassa kysymyksiin)

15:00 kahvitarjoilu ensimmäiselle sadalle kävijälle (vanha kahvio, 3. krs.)

Keski-Suomen museoon on koko päivän vapaa pääsy.

Lue lisää KeMun 100 vuotta palloilua- näyttelystä täällä.

Kuva: Kotiavaus pelataan viime kauden tapaan Viitaniemessä

Kausi käyntiin Kokkolassa – ensimmäinen kotiottelu Viitaniemessä

Ykkösen kausi käynnistyy Kettupaitojen osalta tulevana lauantaina 15.4., kun se matkustaa KPV:n vieraaksi Kokkolaan. Sarja-avaukseen järjestetään myös kannattajamatka, joten nyt onkin oiva tilaisuus lähteä kannustamaan JJK:ta myös vieraspeliin. Lue lisää ja varaa paikkasi bussista pian: tinyurl.com/vieraspelit

Ensimmäinen kotiottelu pelataan puolestaan vapun aatonaattona, 29.4., kun SJK Akatemia saapuu JJK:n vieraaksi Jyväskylään. Kotiavaus pelataan Viitaniemen liikuntapuistossa klo 17 alkaen (HUOM! muuttunut kellonaika), sillä Harjun nurmi ei valitettavasti ehdi vielä pelikuntoon.

Mikäli kausikorttisi on yhä hankkimatta, pääset ostoksille näppärästi sivun oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. JJK:n kausikortin hinta Miesten Ykkösen kaudelle 2023 on 119€.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 119€ ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu.

Tilatun kortin voit noutaa stadionin lipunmyyntipisteeltä kotiotteluun saapuessasi. Voit myös ostaa halutessasi kortille postituksen kotiin 3€ lisähintaan. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin ja VIP-kortin perässä).