JJK tarttuu presidentti Martti Ahtisaaren haasteeseen ja kutsuu maahanmuuttajat seuraamaan JJK vs. FC Haka -ottelua

20.09.2011

Martti AhtisaariTiukasti Veikkausliigan mitalitaistossa mukana oleva JJK Jyväskylä jatkaa vahvaa rasisminvastaista työtään myös kauden ratkaisupeleissä ja vastaa samalla presidentti Martti Ahtisaaren koko Suomen kansalle esittämään haasteeseen.

Ahtisaari toivoi syyskuun alussa että jokainen suomalainen kutsuisi maahanmuuttajan kahville kotiinsa ja tätä kautta auttaisi sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. JJK haluaa tukea tätä hienoa ajatusta ja yhteistyössä Suomen monikulttuurisen liikuntaliiton Fimu ry:n kanssa toivoo jokaisen JJK-kannattajan kutsuvan maahanmuuttajan mukaansa seuraamaan seuraavaa kotipeliään sunnuntaina 25.9. Harjun stadionilla.

JJK ja Fimu tarjoavat kaikille maahanmuuttajataustaisen vieraan kanssa peliin saapuville ilmaisen sisäänpääsyn ja pullakahvit. Ottelu alkaa klo 15:00 ja sisäänpääsyetu on voimassa klo 14-14:15 Harjun stadionin pääportilla.

Presidentti Ahtisaari ei itse pääse paikalle seuraamaan jännittävää mitalikamppailua Harjun stadionilla, mutta Veikkausliiga ry:n puheenjohtaja Lasse Lehtinen tuo otteluun presidentin tervehdysviestin.

– Presidentti Ahtisaaren sanoma on todella tärkeä ja tarttui heti meidän korviimme. Sanotaan että jalkapallo on maailman puhutuin kieli, toivottavasti voimmekin toimia omalta osaltamme vahvana viestinviejänä ja avoimemman yhteiskunnan rakentajana täällä Keski-Suomessa, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kommentoi tulevan sunnuntain rasisminvastaista teemaottelua.

 

JJK – FC Haka Harjun stadionilla sunnuntaina 25.9. klo 15:00. Tervetuloa!


Fimu