Treenipeli Valkeakoskella – ja kaksi uutta sopimuspelaajaa

14.03.2014

Keväinen perjantaipäivä tuo tuulen mukana paljon uutisia kettuperheeseen. Valkeakoskella mitellään voimia harjoituspelissä Hakaa vastaan klo 14 alkaen ja samalla kellonlyömällä ratkeaa myös Suomen Cupin mahdollinen vastustaja viidennelle kierrokselle. Lisäksi JJK:lla on ilo julkistaa kaksi uutta sopimuspelaajaa kun lupaavat nuorukaiset Honar Abdi ja Saku Leppänen liittyvät edustusjoukkueemme vahvuuteen.

Honar Abdi ja Saku Leppänen JJK:n edustusjoukkueeseen

”Erinomainen hetki nousta edustuksen rinkiin ja taata kehityksen jatkuminen”

Honar ja Saku edustavat molemmat jyväskyläläisen jalkapallon vuosikertaa 1995 ja kesällä 19 vuotta täyttävät pelimiehet ovatkin olleet isoissa rooleissa JJK:n A- ja B-nuorten menestyksessä viime kausilla.

– Tunnen molemmat pojat hyvin ja olen seurannut heitä läheltä jo useamman vuoden ajan. He ovat koko ajan kehittyneet kovaa vauhtia, nyt oli hyvä hetki osoittaa että seura uskoo kavereiden kykyihin ja kiinnittää heidät edustusjoukkueen sopimuspelaajiksi, kettujengin päävalmentaja Juha Pasoja kommentoi nuorukaisten pelaajasopimuksia.

Honar eli ”Honda” on reipasotteinen laitapuolustaja, joka pelaa pallollisena erittäin hyvin molemmilla jaloilla. Saku taasen löytyi juniorivuosina useimmin keskikentän keskustasta, mutta viime vuosina monipuolinen pelaaja on löytänyt paikkansa laitapelaajan roolissa joko keskikentällä tai puolustuksessa.

– Hyviä jätkiä ovat molemmat, yhtään en ihmettelisi vaikka minuutteja kertyisi enemmän jo tulevanakin kesänä, Paso pohtii poikien positiivisesti jatkunutta kehitystä.

Härkäviikko käyntiin Koskilla

Minuutteja nuorukaisille kertyykin mahdollisesti jo tänään perjantaina kun Kettulauma rientää Valkeakoskelle harjoituspelin kutsumana. Kahdelta iltapäivästä käyntiin potkittava ottelu käynnistää samalla JJK:n tiivistahtisen peliviikon, johon Haka-matsin lisäksi kuuluu Suomen Cup -koitos keskiviikkona Espoossa ja kauden ensimmäinen Jyväskylässä pelattava treenimatsi Ilvestä vastaan viikon päästä lauantaina.

– Hyviä pelejä tulossa nyt tiukalla tahdilla, se on mahtavaa ja nyt saadaan tärkeitä peliminuutteja jokaiselle jannulle, Paso luotaa.

Tämänpäiväiselle Haka-ottelulle Pasoja ei ole kummemmin muuttanut kettujen kuvioita.

– Tämä on hyvä mittari ja Hakasta saadaan varmasti kova vastus. Puolustuspeli joutuu takuulla kovempaan puntariin kuin viimeksi. Tärkeätä säilyttää se oma ote, oma kärsivällisyys peliin ja sitä kautta luoda pelinrakentelulle aikaa ja tilaa.

Alustavien tietojen mukaan jalkapalloaiheinen verkkosivusto Vastapallo lähettää ottelun suorana nettiradiolähetyksenä klo 13:55 alkaen – voit kuunnella lähetystä ja jännittää Kettujen otteita harjoitusottelussa tätä linkkiä seuraamalla.

Suomen Cup -arvonta samaan aikaan Veikkaus-TV:ssä

Nyt perjantai-iltapäivästä JJK:n ympärillä on uusien pelaajasopimusten ja harjoitusottelun lisäksi muutakin tohinaa kun Suomen Cupin viidennen kierroksen otteluparit arvotaan samalla kellonlyömällä klo 14:00. Kettujen pitää toki ensin selvittää tiensä jatkoon neljännen kierroksen ottelussa joka pelataan  Etelä-Espoon Palloa vastaan tulevana keskiviikkona Matinkylän urheilupuistossa.

Voit seurata arvontaa suorana lähetyksenä Veikkaus-TV:ssä Veikkauksen verkkosivuilla.