Treenikentälle palattu – katseet kohti Suomen cupin alkua

10.01.2017

harjoitukset-vehkahalli-10012017

Edustusjoukkue on palannut harjoitusten pariin ja katseet on suunnattu kohti perjantaina 20.1. KuPS:n vieraana pelattavaa Suomen cupin avausottelua.

Futisjoukkueen kohdalla lomailu ei tietenkään tarkoita pelkkää laakereillaan lepäilyä, vaikka myös akkuja on ehditty loman aikana ladata.

– Reilun parin viikon tauko ehti tulla joukkuetreeneistä. Jokaiselle oli loman ajaksi omat treeniohjelmat ja hyvin pojat on niitä noudattaneet. Sen huomasi tänään, kun oli juoksutestit – tulokset niissä olivat hyviä, kiittelee päävalmentaja Juha Pasoja.

Ennen lomalle jäämistään JJK pelasi talven ensimmäisen ottelunsa Seinäjoella liigapronssimitalisti SJK:n vieraana. Isännät veivät 2-0-lukemin voiton, mutta kettuluotsille ottelu antoi paljon infoa jatkoa ajatellen.

– Nyt kun sitä on ehtinyt tässä pureksia, on päällimmäisenä mielessä ensimmäisen puoliajan hyvä ja ehjä esitys puolustussuuntaan. Testissä oli sekä pelaajia että 3-5-2-ryhmitys ja nämä sitten näkyivät omassa pallollisessa pelissä, joka ei lähtenyt käyntiin muutamaa vastahyökkäystä lukuunottamatta. Puolustusepeli kuitenkin toimi ja vaikka SJK painoikin päälle, ei heillä avauspuoliajalla juurikaan ollut maalipaikkoja ja siihen voi olla tyytyväinen.

– Vahvaa SJK:ta vastaan oli ihan hyvä sauma kokeilla puolustavampaa ryhmitystä. Kyllä pohjalla tulee jatkossakin olemaan meidän jo muutamalta vuodelta tuttu pelisysteemi neljän puolustajan linjoineen, mutta talven aikana kokeillaan muutakin. Tarvittaessa voidaan kauden aikana hieman varioida pelaamista vastustajan mukaan.

Suomen cup käyntiin ensi viikolla

Vuoden 2017 ensimmäinen ottelu on edessä ensi viikon perjantaina, kun JJK matkaa Suomen cupin avausottelussaan KuPS:n vieraaksi kl0 18 alkavassa ottelussa. Ensimmäinen kotona pelattava cup-ottelu on vuorossa 4.2., kun kylään saapuu MP.

suomencup-2017-lohko-e