TPS-JJK: Revanssi mielessä Turkuun

01.08.2010
TPS-JJK: Revanssi mielessä Turkuun

JJK matkustaa tänään Turkuun hakemaan revanssia toukokuussa Vaajakoskelta pisteet hakeneesta TPS:sta.

– Viimeksi oltiin aika pahasti Tepsiä jäljessä. Nyt yritetään laittaa paremmin kampoihin. TPS on hyvä joukkue erityisesti eteenpäin mennessä, heidän suunnanmuutospelinsä tekee parhaimmillaan pahaa jälkeä. Siellä on monta pelaajaa, jotka tekevät voimakkaita liikkeitä ylöspäin, meidän pitää osata reagoida niihin, valmentaja Jori Särkkä miettii.

Vaikka TPS:n ehdoton syömähammas on kivikova hyökkäyspään kalusto, on joukkue jäänyt viime aikoina kotikentällään varsin vähille maaleille. Särkkä korostaakin, että edelliskohtaamisen vaikeuksista huolimatta JJK:lla on kaikki eväät tehdä tulosta sunnuntaina.

– Ei Tepsin joukkueessa sinänsä ole mitään järin ihmeellistä, jos me pystytään pelaamaan omalla tasolla, meillä on ilman muuta mahdollisuudet pärjätä. Tepsillä on hyvä joukkue, mutta niin on meilläkin.

– Meidänkin pitää pystyä kääntämään peliä tilaisuuden tullen nopeasti ja pitää olla aktiivisia pallottomana. Tarvitaan aloitteita ja syötön laadun on oltava kohdallaan.

Särkkä ei halua kommentoida sen enempää erikoista statistiikkaa, joka kertoo sekä TPS:n että JJK:n pelaavan huomattavasti menestyksekkäämmin vieras- kuin kotikentällä.

– Näköjään peliä on markkinoitu sillä tilastolla. En osaa sanoa mistä tämä johtuu, mutta onhan se erikoista että molemmilla on positiivisempi saldo vieras- kuin kotikentällä.

JoriSarkka