Toukokuun kotituplan ensimmäinen osa: Ilveksen kimppuun

27.05.2017

JJK - ILVES LA 27.5.

Alkukesän härkäviikot jatkuvat Harjulla!

Veikkausliigan ottelutahti on tällä hetkellä hyvin tiivis – niin JJK:lla kuin Ilvekselläkin oli keskiviikkona vierasottelut ja seuraava ottelukierros häämöttää jo tulevana keskiviikkona.

JJK:lla on takanaan pitkä reissu Rovaniemelle. Ensimmäinen jakso mentiin isäntien hallinnassa ja taukoa vietettiinkin 2-0-tilanteessa. Kettupaidat pystyivät kuitenkin nostamaan tasoaan ottelun aikana selkeästi ja toinen puoliaika olikin JJK:lta selkeästi parempi – tuottaen Elias Ahteen varmasti viimeistelemän 2-1-kavennuksen. Minkäänlaisesta loppuhetkien romahduksesta ei myöskään ollut tietoakaan, vaan JJK painosti tiukasti loppuun asti. RoPS kuitenkin piti pintansa ja eikä JJK pystynyt nousemaan pisteille asti.

Ilves puolestaan vieraili Vaasassa ja pystyi yllättämään kärkikahinoihin jo nousseen VPS:n ja haki 0-2-voiton. Maalinteossa onnistuivat Emile Paul Tendeng sekä Tuco, joka onkin kolmella osumallaan Ilveksen toistaiseksi tehokkain.

JJK:ssa on painiskeltu loukkaantumispoissaolojen kanssa, mutta sairastuvan ovi on alkanut nyt käydä myös mukavampaan suuntaan – Honar Abdi teki jo RoPS-otteluun paluun pelikuntoon ja avauskokoonpanoon.

Toisilleen vanhoja tuttuja löytyy kummastakin joukkueesta: Ilveksen paidassa vanhalle kotikentälleen palaavat nyt Iiro Järvinen, Aleksis Lehtonen ja Antto HilskaEero Tamminen on ollut jonkin aikaa loukkaantuneiden kirjoissa ja nähtäväksi jää, onko laituri vielä keltapaitojen matkassa.

Kettukasvatit Tomi Petrescu ja Samu Nieminen puolestaan palasivat JJK:hon viime kaudella juuri Ilveksestä – tässä Niemisen fiiliksiä ottelun alla!

Yleistä infoa Ilves-ottelun tapahtumasta

Lauantain osalta käytössä on remontin vuoksi jälleen kaksi kolmesta sisääntuloportista: Ihantolantien pääportti sekä Viitaniemen päädyn portti. Pienempi Ihantolantien porteista on siis toistaiseksi pois käytöstä.

Anniskelu ottelussa tapahtuu Vesilinnan puoleisen päädyn rinteessä Kettutasanteella, ei Viitaniemen päädyssä kauden ensimmäisten otteluiden tapaan.

Keskiviikkona Järvi-Suomen derbyn paluu

Pelit Harjulla jatkuvat jo tulevana keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu aina rakas vastustaja KuPS! Savolaisten edellisestä vierailusta Harjulla on ehtinyt vierähtää jo useampi kausi. Ottelu alkaa aina aurinkoisella Harjulla klo 18:30 – tätä et voi jättää väliin!

Verkkosivuiltamme voit ostaa tuplalipun, jolla pääset edullisemmin molempiin matseihin! Lippuostoksille pääset sivun oikean laidan Osta lippuja!-painikkeen kautta.