Tilaa Ruokaboksi kokeiluun ja tuet JJK:ta

19.02.2021

Ruokaboksi on kotitalouksien arkikiireitä helpottava palvelu, joka on juuri aloittanut toimitukset Jyväskylän seudulla. Ruokaboksi tekee yhteistyötä JJK:n kanssa markkinoinnissa ja Boksien kuljetuksissa. Tilaamalla Ruokaboksin kokeiluun tuet JJK:n toimintaa.

Nyt on maistuva tapa tukea JJK:n toimintaa! Tilaamalla Ruokaboksin kokeiluun osoitteessa bit.ly/JJKkampanja saat sen edullisemmin ja tuet samalla seuran toimintaa, sillä Ruokaboksi on luvannut lahjoittaa jokaisesta uudesta kokeilijasta 20€ JJK:n toimintaan. Lue lisää klikkaamalla itsesi osoitteeseen bit.ly/JJKkampanja ja laita linkki jakoon myös kavereille.

Ruokaboksi on kotitalouksien arkikiireitä helpottava palvelu, joka on juuri aloittanut toimitukset Jyväskylän seudulla. Ruokaboksi sisältää arkiviikon iltaruokien (valintasi mukaan 3 tai 4 ruokaa) helpot reseptit ja niihin kuuluvat laadukkaat raaka-aineet valmiiksi mitoitettuna sekä kuljetuksen kotiovellesi. Helppoa ja maistuvaa!

Kampanja on voimassa 1.3.2021 saakka. JJK lahjoittaa tilaajille lisäksi pääsylipun 9.5.2021 pelattavaan kauden kotiavaukseen JJK – Kemi City FC. Lipun voit lunastaa pääportin lipunmyyntipisteeltä nimelläsi.

Kerroimme aiemmin JJK:n myös työllistävän Ruokaboksin jakelulla yhdessä Kuljetusapu Kimmo Taipaleen kanssa: JJK ja Kuljetusapu Kimmo Taipale työllistävät Ruokaboksin jakelulla

Ruokaboksin myötä hävikki ja kauppareissut vähenevät. Helpompaa arkea ja enemmän aikaa yhdessä. (kuva: Ruokaboksi)