Tervetuloa Harjulle – infoa ottelutapahtumasta ja käytännön järjestelyistä

01.05.2015

hilska-vaarakallio-2015-03-06

Kausi alkaa vihdoin ja viimein – tervetuloa Ykkösen avajaisiin kanssamme!

Tässä tietoa sekä lauantain tapahtumasta että käytännön järjestelyistä, jotka koskevat koko kautta. Suurimmaksi osaksi järjestelyt ovat Harjun stadionilla ennallaan viime kauteen nähden.

Munkkia & simaa nopeimmille!

Portit aukeavat totuttuun tapaan tuntia ennen kickoffia eli lauantaina 15:00. Vapun kunniaksi tarjoamme ensimmäisille stadionille saapuville makoisat munkit ja simat – tarjoilua on 150 ensimmäiselle, joten kannattaa olla nopea!

Vapputarjoilut löytyvät kahvipisteeltä pääkatsomon alikulkukäytävästä.

Uudistunut Kettuklubi

Stadionilla palvelee tuttuun tapaan kaksi kioskia – yksi kentän molemmissa päissä. Lisäksi on edellä mainittu erillinen kahvipiste, josta löytyy kahvin ja vapputarjoilujen lisäksi myös JJK-huiveja. Laajempi fanituotevalikoima on erillisessä fanituotteiden myyntipisteeessä, joka löytyy stadionin Vesilinnan puoleisesta päästä.

Anniskelualue on viime kauden tapaan Viitaniemen puoleisessa päässä olevassa teltassa. Teltan vieressä on nyt täysin uusi Kettuklubi vip-vieraillemme! Maittavat ja laadukkaat tarjoilut Kettuklubille tulevat Art Cateringilta.

Myös Jyväskylän Energian vesipisteellä on viime vuoden tapaan tarjolla raikasta, puhdasta vettä koko ottelutapahtuman ajan.

Lapsiparkki perheen pienimmille löytyy jälleen stadionin Viitaniemen puoleisesta päästä. Alle kouluikäisten riemuksi on Hippo-pomppulinna ja alueella on myös muuta mukavaa puuhaa nuorimmille kettufaneille.

Stadionilla lipunmyyntiä vain Ihantolantiellä

Alkavalla kaudella stadionilla myydään otteluiden yhteydessä pääsylippuja vain Ihantolantien varressa, stadionin edessä sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä.

Vesilinnan puoleisen päädyn portilla ei siis ole jatkossa lipunmyyntiä, mutta kausikorteilla ja ennakkoon ostetuilla lipuilla sisään pääsee entiseen malliin.

Ennakkoliput ovat myynnissä mobiililippukauppa W-zupissa!

Jälkipelit Revolutionissa jatkuvat

Jo parilta viime kaudelta tuttuun tapaan kotiotteluiden jälkeen iltaa jatketaan Revolutionissa futiksen puinnin ja herkullisen ruuan parissa.

Joka pelin jälkeen kaksi pelaajaa on haastattelussa ja myös yleisö voi esittää heille omia kysymyksiään. Tyhjin vatsoin ei tarvitse ottelupuinteja kuunnella, sillä pelipäivinä ottelulipulla ja JJK:n kausikortilla kaikki  Revolutionin herkulliset burgerit ovat saatavilla tarjoushintaan 12 euroa (norm. 15,50-18€)!

Avausottelu jälkeen Revolutioniin saapuvat pelaajista Tommi Kari ja Teemu Vaarakallio.

Vielä kerran tervetuloa kaikille – huomenna nähdään! 

jjk-revolution-jalkipelit