Tervetuloa Harjulle – infoa käytännön järjestelyistä

23.04.2017

harjun-stadion-opastekyltti-2017-04-19

Kausi 2017 saa kauan odotetun kotiavauksensa, kun HJK saapuu Kettupaitojen vieraaksi. Tässä kertaus käytännöistä ottelutapahtumassa stadionilla!

Kettukannattajia on tulossa Harjulle runsaasti, joten tulethan paikalle ajoissa! Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua eli klo 16. Sisäänpääsyä sujuvoittaaksesi kannattaa liput hankkia jo ennakkoon edullisempaan hintaan!

Ennakkolipunmyynti toimii tällä kaudella verkossa nettisivujemme kautta – sivun oikean laidan punaisen painikkeen kautta voit klikata itsesi suoraan lippuostoksille. Myynnissä ovat kaikkien kategorioiden liput, nyt myös numeroidut pääkatsomoliput – niiden myynti loppuu 3,5 tuntia ennen ottelun alkua, muut ovat myynnissä ottelun alkuun asti. Myös Neste-asemilla Kirrissä, Tourulassa ja Savelassa on lippuja ennakkomyynnissä. Numeroituja pääkatsomolippuja saa kuitenkin vain ennakkomyynnistä verkossa, ei siis myöskään portilta.

Stadionilla ei pysäköintipaikkoja ole. vaan autot kannattaa jättää joko keskustaan tai läheisille pysäköintipaikoille.

harjun-stadion-saapuminen-ja-pysakointi-2017

Lipunmyynti Ihantolantiellä tapahtuu nyt lipunmyyntiautoista – punaiset kettuautot on helppo huomata stadionille saapuessa! Porteilla on tuttuun tapaan turvatarkastukset ja siksi paikalle kannattaakin tulla hyvissä ajoin. Huomaattehan, että Ihantolantieltä sisään stadionille pääsee kahdesta portista! Myös stadionin Vesilinnan puoleisesssa päädyssä on portti lipunmyynteineen.

Kausikorttilaisten paikat sekä ne paikat, joihin on myyty paikkamerkitty lippu, on merkitty pääkatsomoon. Numeroimattomila irtolipulla katsomoon saapuvat voivat valita paikkansa vapaasti merkitsemättömistä paikoista.

Stadionilla katsojia palvelee kolme kioskia sekä erillinen kahvipiste sekä fanituotemyynti. Stadionin anniskelualue on kauden avausottelussa entisillä sijoillaan, mutta anniskelutelttaa ei enää ole. Jatkossa anniskelu palaa Kettutasanteelle, parin kauden takaa tutulle paikalleen stadionin Vesilinnan puoleiseen päähän rinteeseen katsomon yläpuolelle.

Osassa stadionin palvelupisteistä on korttimaksupäätteet, mutta säästä riippuen niiden toiminnassa saattaa olla häiriöitä. Käteistä kannattaakin varata mukaan! On myös syytä huomioida, että  Nordean korteissa on käyttökatkos sunnuntaina.

Lämpimästi tervetuloa Harjulle!

20170423-jjk-hjk-ottelumainos-www-ennakko