Taylor: ”Kotiyleisön edessä pelaaminen parasta”

23.08.2014

2014-06-17_jjk-haka_0023

JJK:n keskikenttämies Robert Taylor joutui katselemaan pitkän pätkän alkukautta katsomon puolelta loukkaannuttuaan avausottelussa. Toivuttuaan Roope ollut yksi Kettupaitojen huiman vireen takuumiehistä ja murheet ovat jääneet sairastuvalle.

– Ei ole ollut mitään ongelmia! Mahtavaa pelata, kun peli kulkee ja itseluottamus on tosi korkealla nyt niin itsellä kuin koko joukkueellakin.

– On hienoa lähteä otteluihin, kun tiedetään, että meillä on mahdollisuudet kaataa ihan kenet vain – kaatuihan se sarjakärkikin.

JJK:lla onkin takanaan jo huikeat yhdeksän tappiotonta ottelua – viimeksi kaatui Ilves vieraskentällä edellislauantaina. Ilmaiseksi pisteet eivät ole kuitenkaan tulleet, vaan jokaisen eteen on tehty hartiavoimin töitä.

– Eräs erityisen vaikea peli oli HIFK:n vieraana. Ottelun viimeinen puolituntinen oli meiltä aivan yhtä puolustustaistelua ja itse jouduin vielä vieraalle pelipaikalle toppariksi, kun Tapanisen Antto loukkaantui.

– Oon joskus sanonut, että topparina pelaaminen on helppoa, kun ei tarvitse kuin puskea ja syöttää palloa keskikenttämiehille. Mutta olihan se vähän vaikeampaa, Roope nauraa.

Tuloksena taistelusta oli komea päänahka: JJK oli ensimmäinen, joka vei täydet pisteet HIFK:n kotikentältä. Pisteputkensa aikana Kettupaidat ovatkin osoittaneet pitävänsä tasonsa niin kärkijoukkueita kuin putoajakandidaattejakin vastaan.

– Ei meille ole väliä, ollaanko ennakkosuosikkeja vai altavastaajia, otteluihin lähdetään aina samalla tavalla. Tommi (Kari) kapteenina pitää kyllä huolen siitä, että jokaisen asenne on kunnossa. Ei leijuta eikä myöskään nöyristellä.

– Samoin valmentaja (Juha Pasoja) takoo meille päähän kaiken aikaa sitä, että jokaiseen otteluun on keskityttävä aina yhtä huolella – tuli vastaan kuka tahansa.

2014-07-16_jjk-ktp_0016

”Kotona parasta!”

Seuraavaksi JJK saa vieraita kotikentälleen, kun FC Jazz saapuu Harjulle maanantaina. Kettupaidat viettivät lähes koko heinäkuun vieraskiertueella ja Jazz-ottelu on vasta toinen kotona viimeisen kuukauden sisään.

– Kyllähän kotona pelaaminen on parasta! Sekin on mukavaa, ettei tarvitse istuskella bussissa, mutta hienointa on kuitenkin päästä pelaamaan oman kotiyleisön edessä. Meillä on mahtavat kannattajat!, Taylor kehuu

Viimeksi yli kaksi kuukautta sitten hävinnyt JJK lähtee nyt hakemaan kotikannattajiensa tuella jatkoa pitkälle tappiottomalle putkelleen. Sanonnan mukaan kaikki putket katkeavat joskus, mutta…

– Tämä putki ei katkea! Ja vaikka katkeaisikin, niin ei sekään mikään maailmanloppu olisi – sitten voitettaisiin taas seuraava peli.

– Siitä kuitenkin lähdetään, että tämä putki kestää loppuun asti!

Ykkönen: JJK – FC Jazz, maanantaina 25.8. kello 18:30, Harjun stadion