JJK haki komean avausvoiton Tampereelta
TamU-JJK 0-2 (0-1)
16. Christian Sund 0-1
66. Mika Lahtinen 0-2

JJK haki perjantai-iltana tärkeät Veikkausliigan avauspisteet kaatamalla TamU:n suvereenin esityksen päätteeksi 0-2 (0-1).

Ottelun avausmaalin ampui Christian Sund ottelun 16. peliminuutilla. TamU-puolustus kaatoi Sundin aisaparina keskikentällä taistelleen Jukka-Pekka Tuomasen ja Sund laukoi seuranneen vapaapotkun upeasti oikeaan yläkulmaan.

JJK:n peli pyöri Ratinan heikkokuntoisesta kentästä huolimatta paikoitellen erinomaisesti ja joukkue sai luotua hyvillä syöttöketjuilla laukaisupaikkoja. Vastaavasti TamU ei päässyt koko ensimmäisen puoliajan aikana hätyyttelemään JJK:n maalilla pelannutta Mihaly Szerovayta.

Toisen puoliajan alkuun kotijoukkue sai hetkeksi otetta pelistä, mutta maalintekopaikkoja se ei saanut luotua. JJK pääsi lyhyen heikomman jakson jälkeen nopeasti peliin uudestaan kiinni.

Ottelun ikävimmät hetket nähtiin vajaan tunnin pelaamisen jälkeen, kun hienosti JJK:n puolustuksen vsemmalla laidalla pelannut Antto Tapaninen loukkaantui kaksinkamppailutilanteessa pahan näköisesti. Miehen jalka vääntyi erittäin ilkeästi ja Tapaninen vietiin Ratinasta sairaalatutkimuksiin. Tuomas Latikka korvasi Tapanisen kentällä.
Pian Tapanisen loukkaantumisen jälkeen myös Touko Tumanto loukkasi jalkansa ja hänetkin jouduttiin vaihtamaan. Keskikentän vasemmalla laidalla pelasi ottelun loppuajan Matti Lähitie.

Vierasvoitto sai käytännössä ratkaisunsa 66. peliminuutilla, kun Mika Lahtinen ohitti rangaistusalueen rajalla TamU-topparin ja sijoitti pallon vasemmalla jalallaan tyylikkäästi takanurkkaan.

Viimeisen 20-minuuttisen aikana molemmat joukkueet saivat aikaiseksi muutaman puolittaisen tekopaikan, mutta lisämaaleja ei syntynyt.
JJK:n komea avausvoitto ei ollut missään vaiheessa todella uhattuna.