TamU-JJK: Lomalta tiukkaan pelirytmiin

09.03.2011

Kettupaidat lähtee illan Liigacup-otteluun TamU:a vastaan hieman tavanomaisesta poikkeavista asetelmista. Joukkue vietti viime viikon lomaa yhteisistä harjoituksista tiukan Barcelonan leirin jälkeen, ja ehti harjoitella ennen Tampereelle matkaamista vain maanantaina ja tiistaina.

– Lähtökohta on aika haastava, mutta ilman muuta me ollaan valmiita ottamaan haaste vastaan. TamU:lla on jonkin verran uusia pelaajia ja uusi valmentaja, joten varmasti siellä on kova nälkä ja kilpailu pelipaikoista käynnissä, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

JJK:n tilanne Liigacupin pohjoislohkossa on se, että se tarvitsee käytännössä vähintään yhden pisteen jäljellä olevista kahdesta ottelustaan selviytyäkseen jatkoon. Liigacupin viime kierroksilla verkot natisivat liitoksistaan kentän molemmissa päissä, mutta Barcelonan leirillä Kettupaitoja vastaan tehtiin kahdessa harjoitusottelussa vain yksi maali. Ainakin suunta on oikea.

– Leirillä me päästiin ensimmäistä kertaa harjoittelemaan isolla kentällä, toivottavasti se nyt näkyy myös Liigacupissa. Voittamisen kulttuurin perässä tässä ollaan, toivottavasti treenipelit toivat askeleen oikeaan suuntaan, Martonen sanoo.

Myös harjoitusolosuhteisiin on tulossa parannusta, kun Vehkalammen kenttää ollaan kovaa vauhtia laittamassa kuntoon lauantain Jaro-kotipeliä silmällä pitäen. Lomaviikolla yhdellä sun toisella pelaajista oli flunssaa, mutta alkuviikon harjoituksissa ei ollut poissaoloja. Varmuudella Tampereelta ovat sivussa Touko Tumanto ja Lasse Linjala.

TamU-JJK Pirkkahallissa tänään kello 18.30.