Tamminen lainalle SJK:hon

02.09.2013

JJK:n nuori Eero Tamminen liittyy loppukauden ajaksi Ykkösessä pelaavan SJK:n riveihin lainapestillä. Vuonna 1995 syntynyt Tamminen on parhaiten keskikentän laidalla viihtyvä taituri, joka teki viime vuoden lopulla nousunsa myös ikäluokkansa maajoukkueeseen.

 

Aiemmin kuluvalla kaudella Hämeenlinnan Härmän paidassa lainalla kymmenen ottelua Kakkosta pelannut Tamminen liittyy nyt seinäjokelaisryhmään tarkoituksenaan saada kokemusta miesten peleistä.

 

– Eero lähtee nyt Seinäjoelle peliajan perässä. Kauden jälkeen sitten katsomme, missä mennään ja jatkaako Eero ensi kaudella meillä vai muualla, kertoo pelaajakoordinaattori Joni Collan.

 

– Olisimme tehneet hänen kanssaan sopimuksen jo aiemmin tällä kaudella, mutta siihen olisi haluttu liigapykälä – siihen taas me emme tässä tilanteessa voineet suostua. Meillä on useita lahjakkaita nuoria pelaajia ja tässä vaiheessa haluamme antaa vastuuta ennen kaikkea niille omille nuorillemme, jotka ovat valmiita sitoutumaan seuraan myös siinä tapauksessa, että pelaamme ensi kaudella Ykköstä.

 

Tamminen on kuluvan kauden mittaan pelannut A-nuorten SM-sarjassa ja Kolmosta Villikettujen riveissä.