Talvikausi käyntiin viikonloppuna TamU:a vastaan

17.12.2021

JJK starttaa talvikauden pelinsä lauantain harjoitusottelulla TamU:a vastaan.

Kettupaidat kohtaavat lauantain harjoitusottelussa Kakkoseen kaudelle 2022 nousseen TamU:n Vehkahallissa tulevana lauantaina 18.12.21 klo 13:15 alkaen.

JJK ja tamperelainen TamU ovat kohdanneet toisensa viimeksi Liigacupissa keväällä 2011, joten edellisestä kohtaamisesta on ehtinyt vierähtää jo lähes 11 vuotta. Jukka Listenmaan valmentama ja uutta tulemista tekevä Tampere United on alkavalla kaudella yksi Kakkosen nousijajoukkueista, tosin eri lohkossa Kettupaitojen kanssa. TamU nappasi viime kauden Region’s Cupin voiton myötä myös paikan tulevan syksyn UEFA Region’s Cupiin.

Vaikka JJK:lle lauantainen kamppailu on talven ensimmäinen, on vierasjoukkue ehtinyt harjoitella pelaamista tänä talvena jo yhden ottelun verran, kun se kohtasi paikallisvastustaja Ilves/2 joukkueen Pirkkahallissa viime viikonloppuna. Ilves oli tyly isäntä ja vei ottelun selvin lukemin 5-1. Tappio oli TamU:lle sikäli harvinainen, että se ei hävinnyt kaudella 2021 Kolmosessa otteluakaan.

Molemmat joukkueet ovat harjoitelleet vasta parin viikon ajan ja harjoitusottelulle tyypilliseen tapaan molemmilla nähtäneen lauantaina kentällä useita sopimuksettomia tryout -miehiä ns. ykkösmiehistön sijaan. TamU:n hyökkäyspäässä pelaa tamperelaistunut entinen Kettupaita Panu Väliaho ja testipelaajan statuksella Ilves-kamppailussa oli mukana useammassakin suomalaisseurassa viime vuosina nähty yhdysvaltalainen Gerald Ben.

Ottelua ei striimata, mutta JJK:n Twitter seuraa pelin kulkua.

 

JJK – TamU || 18.12.21 klo 13:15 (ovet 13:00) || Vehkahalli, Jyväskylä

HUOM! Jyväskylä on koronan leviämisvaiheessa, joten sisäänpääsyyn vaaditaan koronapassi kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta. Vehkahalliin voidaan ottaa vähäisen katsoja-alueen vuoksi vain rajallinen määrä katsojia. Otathan koronapassisi valmiiksi esille sujuvaa sisäänpääsyä varten ja saavu paikalle hyvissä ajoin. Vehkahallissa on voimassa maskisuositus. Lue lisää Jyväskylässä voimassa olevista rajoituksista täältä.