Talvikauden toinen reissu Seinäjoelle toi voiton

07.02.2015

10952298_10202846051506974_1822912405442525129_o

JJK teki lauantaina talven toisen reissunsa Seinäjoelle. Tällä kertaa SJK:n reservijoukkue Kerho 07 kaatui 0-1-tuloksella.

JJK otti heti ottelun alussa ohjat käsiinsä ja hallitsi ottelua etenkin avausjaksolla. Kettupaidat saivat myös luotua maalipaikkoja, mutta viimeistään Jere Koponen Kerhon maalissa oli kuitenkin edessä, eikä tilanteita saatu realisoitua maaliksi – ennen kuin reilu viisi minuuttia ennen taukoa.

Tuolloin jälleen kerran hyvän ottelun oikeana laitapakkina pelannut Niko Markkula keskitti maalille – Aram Hasanzada puski ja pallo päätyi lopulta Jarkko Kosusen reiden kautta Kerhon maaliin.

Toisella puoliajalla puntit tasoittuivat, mutta hätää ei vierasjoukkueella edelleenkään ollut. Vieraiden lisämaalit sen sijaan olivat enemmän kuin lähellä: Saku Leppäseltä hylättiin maali kiistanalaisesti paitsiona ja Kerho-vahti Koponen puolestaan suoritti varsinaisen urotyön torjumalla Tommi Karin pilkun ottelun loppuhetkillä – vastaavaan eivät muut ole toistaiseksi pystyneet.

Avausjakson maali jäi näin ottelun ainoaksi ja 0-1 myös lopputulokseksi. JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja oli otteluun pääosin tyytyväinen.

– Kaiken kaikkiaan ihan hyvä peli meiltä. Haluttiin prässätä ylhäältä ja saatiinkin paljon riistoja. Myös maalipaikkoja saatiin luotua ihan mukavasti – ja olisihan niistä enemmänkin maaleja voinut tehdä.

– Toisella jaksolla vähän turhaan otimme jalkaa kaasulta. Parempi maku itselleni olisi jäänyt, jos olisi jauhettu ensimmäisen puoliajan voimalla loppuun asti. Mutta ihan hyvä tästä on jatkaa ensi viikolla HIFK:n vieraaksi, Paso summaa.

HIFK-ottelu on vuorossa ensi  torstaina 12.2., kun JJK käy Veikkausliigaan nousseiden Tähtirintojen vieraana Vantaalla Legirus Areenalla pelattavassa ottelussa.

Kerho 07 - JJK 0-1 (0-1)