Talven ottelut käyntiin voitokkaasti: KuPS kumoon 2-0-lukemin

09.12.2015

jjk-kups-vehkahalli-20151209

Talvikausi startattiin pelien osalta Vehkahallissa voitolla, kun KuPS kaatui Samu Suoraniemen ja Santtu Laaksosen maaleilla.

Talvipeleille tyypillisesti kentällä nähtiin useita testipelaajia ja omia junioreja. JJK:lla mukana oli A-nuoria sekä viimeisimpänä FC Vaajakoskea edustaneet omat kasvatit Matti Kohonen, Topi Järvinen ja toisen maalin tehnyt Santtu Laaksonen. Lisäksi näyttöjä oli antamassa yliopistolla liikuntatieteellisessä opiskeleva Samu Suoraniemi, joka on viime kausina pelannut mm. Jipon ja EIF:n riveissä. Vastapuolella taas testimiehinä tutulle kentälle astelivat muiden ohella Benno Hanslian ja Antto Hilska.

Avauspuoliaika oli kokonaisuudessaan tasainen. Mutta kun puolisen tuntia oli pelattu, kun keskikentän oikealla laidalla pirteästi pelannut Suoraniemi karkasi vieraiden puolustukselta, luovi keskelle ja kiskaisi pallon vastustamattomasti maaliin!

Heti perään tuli KuPS:n avausjakson paras paikka, kun Hilska puolestaan pääsi karkuun – tolppaa lähemmäs tasoitusta kärkimies ei kuitenkaan päässyt. Muutoin ei kummassakaan päässä paikoilla juhlittu muutamien erikoistilanteiden lisäksi.

Toisen jakson alussa Suoraniemi oli vähällä tehdä jo toisen osumansa KuPS:n verkkoon – Miika Töyräs vieraiden maalilla sai kuitenkin venytettyä tossunkärkensä vedon tielle. Paine kuitenkin pysyi keltamustien päässä ja vain hetkeä myöhemmin Laaksonen niittasi pallon takatolpan juureen tuplaten näin Kettupaitojen johdon!

Toisella puoliajalla molemmat tekivät useita vaihtoja – ottelun loppupuolella JJK:n kentän vanhimmat olivat vuonna 1994 syntyneitä. Isännät ottivat kuitenkin pelin haltuunsa ja loivat myös paremmat maalipaikat. Etenkin Järvinen oli lähellä kolmannen maalin tekoa, mutta ei päässyt tolppaa lähemmäs – myös Tuomas Koppelomäki oli yllättää vierasjoukkueen komealla nostolla pienestä kulmasta.

Kolmatta täysosumaa ei kuitenkaan nähty ja ottelu päättyi voittoon testimiesten maaleilla. Vehkahallissa nähtiin kaiken kaikkiaan pirteä kettulauma, jonka peliä eivät useat vaihdotkaan sotkeneet. Kuluvan treenikauden osalta ottelut saatiin käyntiin voitokkaasti – ja seuraavat pelit ovat luvassa ensi vuoden puolella.

JJK - KuPS 2-0 (1-0)

Maalit: 1-0 Samu Suoraniemi 2-0 Santtu Laaksonen

JJK:n kokoonpano: 22 Teppo Marttinen; 4 Matti Kohonen, 3 Joona Itkonen, 18 Honar Abdi, 11 Niko Markkula (Rautamies); 7 Saku Leppänen (Kuhmonen), 16 Santtu Laaksonen (Kirvesoja); 24 Settyslas Loutelamio (Ala-Porkkunen), 10 Tommi Kari (C) (Koppelomäki) , 15 Samu Suoraniemi (Goljahanpoor); 6 Jasin Abahassine (Järvinen).

Vaihdossa: Severi Ikäheimo (mv), 5 Mikko Ala-Porkkunen 8 Tuomas Koppelomäki, 9 Ville Kirvesoja, 13 Topi Järvinen, 14 Janne Kuhmonen, Arjan Goljahanpoor, Joona Rautamies 25.