Takaisin sorvin ääreen – ja ulos aurinkoon!

04.03.2013

JJK vs FC Inter 6.3.

 

JJK vietti viime viikolla talvilomaa palattuaan Suomeen maanantaina kymmenpäiväiseltä harjoitusleiriltä Kyprokselta. Kettupaidat palaavat maanantaina jälleen harjoituksiin kotoisissa olosuhteissa – ja pääsevät ensimmäistä kertaa Jyväskylässä harjoittelemaan ulkosalla kevätauringossa!

 

Ottelutkin jatkuvat jo keskiviikkona, kun edessä on pitkään ja kiivaasti odotettu vuoden ensimmäinen ottelu Jyväskylässä: Liigacupin ykköslohko päättyy JJK:n ja Interin kohtaamiseen, jossa JJK:lla on mahdollisuus napata jatkopaikka. Ottelu alkaa kello 16:30

 

JJK on ollut alkuvuoden aikana pelaamissaan Liigacup- ja harjoitusotteluissa hyvin vaikea voitettava: ainoastaan TPS on onnistunut nujertamaan Kettupaidat, vaikka yrittäjiä on Suomen lisäksi ollut niin Latviasta, Ruotsista kuin Venäjältäkin. Liigacupin ykköslohkon voiton jo varmistanut TPS on vienyt molemmat Liigacup-kohtaamiset tasaisten vääntöjen jälkeen nimiinsä niukasti yhden maalin turvin. JJK:lla on koossa Liigacupista nyt viisi pistettä ja Kettupaidat taistelevat viimeisistä jatkopaikoista FC Hongan ja KuPS:n kanssa.

 

Interin kauden alku taas on ollut takkuinen ja Liigacupista Turun sinimustat ovat saalistaneet vasta yhden pisteen – viimeksi tuli tukkapöllyä juuri paikallisvastus TPS:lta, joka vei viime perjantaina pelatun derbyn nimiinsä selkein 5-1-lukemin. 

 

Keskiviikkona nähdään Vehkalammella Tamás Gruborovics, joka ei Jyväskylässä esittelyjä kaipaa. Kaksi edelliskautta JJK-paidassa maaleja takonut unkarilainen saapuu Jyväskylään nyt ensimmäistä kertaa Interin väreissä. Todennäköisesti Interin riveissä nähdään toinenkin tuttu, sillä kettukasvatti Touko Tumanto on ollut mukana Interin liigacupryhmässä.

 

JJK vs FC Inter keskiviikkona 6.3. klo 16:30 Vehkalammen urheilupuistossa. Liput 5€, kausikortilla ilmaiseksi. Liitythän mukaan myös ottelun Facebook-tapahtumaan – tervetuloa!

 

 

vehkalampi_on_valmiina_

    Aurinko ja (teko)nurmi – joko mennään?