Takaisin kotiin: Martonen uskoo Harjun kotietuun

14.07.2010
Takaisin kotiin: Martonen uskoo Harjun kotietuun

JJK palaa viimein ensi maanantaina todelliselle kotikentälleen, remontoidulle Harjun stadionin nurmelle. Evakkotaival Vaajakoskella oli joukkueelle tulosten valossa raskas, mutta päävalmentaja Kari Martonen uskoo kotitrendin kääntyvän perinteikkäällä Harjulla.

JJK:n kauden toisen puolikkaan peleistä peräti kahdeksan on kotiotteluita, joten Harjulla menestymisellä on suuri merkitys kauden lopputulokseen.

– Kyllä minä näen, että meille on iso etu siitä että pelataan loppukaudesta paljon kotona. Päästään oikeaan kotiin Harjulle, ja uskon että pystytään siellä jatkamaan viimeksi Vaajakoskella aloitettua kotivoittojen sarjaa, Martonen sanoo.

Myös Harjun uusi, huippukuntoinen nurmi on etu kotijoukkueelle.

– On se tässä kauden mittaan huomattu, että mitä parempi on kenttä, sitä paremmin se sopii meille.

JJK pelasi maanantaina Valkeakoskella kauden 13. ottelunsa, mikä tarkoittaa sitä että kausi on puolivälissä ja kaikki joukkueet kohdattu kertaalleen. Loppukaudesta Harjulla vierailevat vielä muun muassa HJK, Tampere United ja KuPS. Martonen suhtautuu puolivälin krouviin tavoilleen uskollisesti.

– Jatkossa on kovana haasteena se, että pärjätään niille, joita vastaan pärjättiin kevätkierroksellakin. Toisille taas päästään näyttämään, että ei me niin huonoja olla kuin ensimmäisellä kierroksella näytti, päävalmentaja miettii.

martsi tps