Szerovayta ei tuputeta ulos seurasta

23.07.2010
Szerovayta ei tuputeta ulos seurasta

Maalivahtivalmennuksesta vastaava valmentaja Jori Särkkä haluaa oikaista julkisuudessa olleita tietoja, joiden mukaan maalivahti Mihaly Szerovaysta oltaisiin Janne Korhosen tulon myötä aktiivisesti hankkitumassa eroon.

– Valmennuksen taholta ei olla missään nimessä tuputtamassa Misiä ulos. Joukkueen kannalta on erinomainen tilanne, että meillä on tämän tason maalivahdit.

Särkkä toteaa, että harva liigajoukkue on siinä tilanteessa, että käytettävissä on kolme hyvää liigatason maalivahtia.

– Tilanne on sinällään loistava, kilpailuasetelma on erittäin kova. Selvää on kuitenkin, että varsinkin Sämpylle (Sami Myllymäki) tarvitaan pelejä ja hänet pyritään nyt saamaan sellaiseen paikkaan, jossa niitä olisi tarjolla.

Julkisuudessa on spekuloitu runsaasti JJK:n maalivahtitilanteella ja sen vaikutuksella joukkueen sisäiseen kemiaan. Särkkä vakuuttaa, ettei Szerovay ole ottanut Korhosen hankinnasta itseensä.

– Misi on ammattilainen ja fiksu persoona, hän on suhtautunut tilanteeseen erittäin fiksusti. Toki on keskusteltu siitä, mikä tilanne on ja miksi tähän ratkaisuun päädyttiin ja Misi ymmärtää tilanteen hyvin. Treeneissä minkäänlaista turhautumista ei ole näkynyt, päinvastoin, Misi on ollut mukana ihan kuin ennenkin ja kilpailutilanne on jopa tuonut uutta sytykettä. Niinhän sen pitää ollakin.

Maalivahtivalinta maanantain TamU-otteluun tehdään sunnuntain harjoitusten jälkeen.

MihalySzerovay