Szerovay torjui pisteen Lahdesta

01.06.2010

JJK taisteli loistavasti torjuneen maalivahtinsa Mihaly Szerovayn johdolla arvokkaan tasapelipisteen Lahdesta tiistai-iltana. Lukemiin 0-0 päättynyt ottelu oli Juha Pasojan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä saaman toisen varoituksen ja ulosajon myötä selvää FC Lahden hallintaa, mutta joukkue ei saanut palloa maaliin mistään.

JJK:n puolustus taisteli uhrautuvaisesti, ja pallo siivottiin pariinkin  kertaan maaliviivalta.

Vieraiden paras tilanne osui toisen puoliajan alkuhetkillä Mika Lahtiselle, jonka laukaus pomppasi kahden tolpan kautta maaliviivalle, josta Lahden maalivahti Juha Tuomi vangitsi sen.

Pasojan ulosajon myötä nuori puolustaja Samu Nieminen sai kovassa paikassa tulikasteensa topparin paikalla. Nieminen selviytyi 45 minuutin urakastaan Rafaelia, Litmasta, Kemppistä ja kumppaneita vastaan kunnialla.

Tasapelin myötä JJK nousi Veikkausliigassa kymmeneen pisteeseen ja jatkaa seitsemän ottelun jälkeen sijalla seitsemän.

Joukkueen seuraava ottelu ensi sunnuntaina, kun vieraaksi Vaajakoskelle saapuu ailahtelevasti viime aikoina esiintynyt FC Inter.