Superviikko tulossa: Lippujen ennakkomyynti Kävelykadulla lauantaina ja maanantaina!

09.06.2012

Harjun ELY-stadionilla vietetään tulevalla viikolla varsinaista superviikkoa, kun ensin maanantaina vieraaksi saapuu Savosta aina yhtä rakas vihulainen KuPS Veikkausliigan kahdennentoista kierroksen Juhlapäivän ottelussa ja lauantaina puolestaan Harjun sametilla vastaan asettuu kolmatta perättäistä mestaruuttaan puolustava HJK!

 

Voit nyt ostaa Kävelykadun ennakkomyyntipisteeltä lippusi jompaan kumpaan superviikon huippuotteluun – tai nouda lippupaketti, jossa on aikuisten aluelippu molempiin otteluihin! Paketin hinta vain 20€. (Normaali ennakkohinta aikuisten aluelipulle 13€ – portilta ostettuna 15€.)

 

Kävelykadulta voit ostaa myös lippusi ainutlaatuiseen, historian ensimmäiseen UEFA Europa League-karsintaotteluun. UEFA:n rajoituksista johtuen katsojia voidaan noihin otteluihin ottaa vain rajallinen määrä, joten nyt jos koskaan lippu kannattaa hankkia hyvissä ajoin!

 

Totuttuun tapaan saatavilla on myös JJK:n loistavia fanituotteita ja paikalla on myös kettutähtiä jakamassa nimmareita ja kertomassa kuulumisia!

 

Myyntipiste on avoinna lauantaina 9.6. kello 12 – 15 (pelaajia paikalla 13 – 15) sekä maanantaina 11.6. kello 14 – 16.

 

Tervetuloa lippuostoksille!

 

 

TM