Suomen Cupin neljännesvälierä: JJK-TPS Vehkalammella tänään klo 17:30

16.04.2014

JJK-TPS Suomen Cup ke 16.4. klo 17:30 Vehkalammen urheilupuisto

On aika viheltää kilpakausi käyntiin kotiotteluidenkin osalta: Vehkalammella ratkotaan tänään kello 17:30 alkaen Suomen Cupin puolivälieräpaikka JJK:n ja TPS:n välillä!

Cup-taivalta Kettupaidoilla on takanaan jo kolmen kierroksen verran, kun vierasvoitot on haettu niin PK-37:sta, EsPa:sta kuin JäPS:stäkin. Nyt vastaan asettuu toistaiseksi kevättalven kovin vastus, kun kettulauma isännöi Turun mustavalkoista liigaseuraa. Vastaavasta asetelmasta on Jyväskylässä varsin makoisia muistoja vuodelta 2007, kun JJK tuolloin myös Ykkösen seurana pudotti liiga-TPS:n jatkosta huikean kamppailun päätteeksi.

TPS on lähtenyt kauteensa vahvasti samankaltaisissa merkeissä kuin JJK:kin: viime kauden jäljiltä vahvasti uudistuneessa joukkueessa on runsain mitoin nuoria lupauksia ja paikallisia lahjakkuuksia. Nähdäänpä vieraiden riveissä myös jyväskyläläislahjakkuutta kun liukas laituri Eero Tamminen kohtaa ensimmäistä kertaa kasvattiseuransa. Kokeneempaa, jyväskyläläiselle yleisölle niinikään varsin tuttua kaartia edustaa puolestaan ex-kettukippari Mikko Hyyrynen.

Kettuleirissä keskiviikkoiseen cup-mittelöön on valmistauduttu hieman normaalia talvikauden tahtia kevyemmällä alkuviikon treenirupeamalla.

– Maanantaina ja tiistaina on otettu treenikentällä sen verran rauhallisemmin, että pojilla riittää varmasti virtaa nyt loppuun asti eikä askel ala painaa.  Hyvältä on meno näyttänytkin harjoituksissa, jätkät alkavat olla niin sanotusti kesäkunnossa, veistelee päävalmentaja Juha Pasoja.

TPS vaihtoi talven aikana myös päävalmentajaa kun Mika Laurikainen teki paluun raitapaitojen penkin päähän. Pasoja tuumaa, että Tepsissä onkin nyt niin uutta kuin vanhaakin.

– Paljon on heilläkin nuoria joukkueessa – ja toisaalta myös tuttuja miehiä jo useamman kauden takaa. Laurikainen on hyvä nuorten pelaajien kanssa ja saakin nuorekkaasta ryhmästään varmasti kauden mittaan paljon irti.

– Kaiken kaikkiaan taitaa kokemus kentällä jakautua melko tasan meidän ja heidän välillään. Ja ainakin nuoruuden intoa nähdään ottelussa varmasti!

JJK:n alustava avauskokoonpano

1
Korhonen
3
Itkonen
2
Tapaninen
4
Van Gelderen
26
Velija
9
Manninen
74
Kari
16
Taylor
14
Kuhmonen
18
Hasanzada
15
Hilska

 

Suomen Cupin 6. kierros JJK-TPS Vehkalammella tänään keskiviikkona kello 17:30. Ennakkoliput 7/4€ myynnissä JJK:n verkkokaupassa klo 15:00 asti. Pääsyliput portilla 10/6€, kausikorttilaiset pääsevät ilmaiseksi sisään sanomalla nimensä portilla.