Suomen Cupin kuudennen kierroksen otteluparit arvottu

11.04.2013

Suomen cupin kuudennen kierroksen otteluparit arvottiin torstaina Palloliiton toimistolla. Cup-arpa osoittautui JJK:n osalta hieman kimurantiksi ja lopullinen vastus selviääkin vasta ensi viikon keskiviikkona 17.4., kun viimeisetkin viidennen kierroksen ottelut on pelattu.

 

JJK sai arvonnassa vastaansa voittajan viidennen kierroksen otteluparista Klubi 04 – BK-46. Mikäli BK-46 voittaa, on asia selviö, sillä tällöin Kettupaidat matkaavat Karjaalle – Kakkosen etelälohkossa pelaava BK-46 saa alempisarjalaisena itselleen kotiedun.

 

Mikäli taas Klubi 04 voittaa, kiharoituu homma melkoisesti Cupin farmijoukkuesääntöjen takia, sillä farmiseurat asetetaan kilpailun tässä vaiheessa aina automaattisesti isäntäseuraansa vastaan. Tuolloin JJK:n vastustaja riippu myös otteluparista TP-47 – TPV.

 

Jos Klubi 04 ja TPV voittavat ottelunsa, saa JJK vastaansa RoPS:n. Tällöin joukkueet laitetaan 18.4. uudestaan arvontakulhoon ja kotietu arvotaan.

 

Jos taas Klubi 04 ja TP-47 voittavat, asettuu JJK:n vastustajaksi kaavion mukaan voittaja otteluparista Valkeakosken Haka – KäPa ja koska molemmat pelaavat JJK:ta alemmalla sarjatasolla, on JJK:lla edessään vierasottelu.

 

Kimuranttius johtuu siitä, että mukana ovat vielä sekä Klubi 04 että sen isäntäseura HJK, jolle vastaan arvottiin RoPS – ja myös RoPS:n farmiseura TP-47. Eli mikäli Klubi 04 pääsee jatkoon viidenneltä kierrokselta, pelaa se automaattisesti kuudennen kierroksen ottelunsa isäntäseura HJK:ta vastaan – samoin TP-47 RoPS:aa. Tällöin JJK:n vastukseksi tulee näille joukkeille alunperin arvottu joukkue.

 

 

Jatkon ratkaisevat viidennen kierroksen ottelut pelataan siis viimeistään 17.4., jolloin kello 18:30 alkaen pelataan myös JJK:n kannalta ratkaisevin ottelu Klubi 04 – BK-46 – tuolloin JJK:n vastus siis varmistuu! Kuudennen kierroksen runkopelipäivä joka tapauksessa on torstaina 25.4.2013.

 

 

004-pohjoiseen-menevalla-kulmatiella-oli-ruuhkaa

    RoPS on yksi mahdollisista cup-vastuksista.