Suomen Cup: JJK IFK:n vieraana Maarianhaminassa

10.04.2012

Vielä ennen kuin Veikkausliiga 2012 potkaistaan käyntiin ensi sunnuntaina, on JJK matkannut Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussaan IFK Mariehamnin vieraaksi. Kettupaitojen valmentaja Jori Särkkä on hyvillä mielin liigakauden alun lähestyessä.

 

– Liigan alku lähenee, oikein mukavaa! Hyvät tunnelmat, pitkä talvi on vihdoin takana, Särkkä tunnelmoi.

 

Kenraaliharjoituksena ennen Veikkausliigan ensimmäistä kierrosta toimii aina haastava vieraspeli Maarianhaminassa IFK:n vieraana. Särkkä odottaakin illan ottelusta tiukkaa, mutta on kuitenkin luottavaisin mielin.

 

– Maarianhamina ei ole koskaan helppo paikka pelata, mutta kyllä me luottavaisina otteluun lähdetään. On myös mielenkiintoista päästä mittaamaan IFK:n nykytaso, joukkue on jonkin verran muuttunut viime kaudesta, Särkkä toteaa.

 

IFK sai kaudelle 2012 mielenkiintoisia ja kovia paluumuuttajia, kun Jani Lyyski ja Mika Niskala palasivat ahvenanmaalle ulkomailla viettämiensä kausien jälkeen.

 

– Se on selvää, että vastaan tulee hyvä ja iskukykyinen joukkue. Paluumuuttajien lisäksi heillä on kova ja hyvässä vireessä oleva kärkipari, Wilhelm Ingves ja Aleksei Kangaskolkka – ja keskikentällä Petteri Forsell on myös vaarallinen, Särkkä kartoittaa tämänpäiväistä Cup-vastustajaa.

 

– Vastustaja ja sen tietyt pelaaja toki on noteerattu, mutta emme sen erityisemmin muuta pelitapaamme heidän mukaansa – emmekä me vastustajaa pelkää. Tiedossa on kova ottelu ja parhaamme meidän pitää tehdä, että jatkoon päästään. Meidän joukkueemme on nyt kuitenkin hyvässä kunnossa ja kovassa iskussa ja alla on hyvä ottelu Hakaa vastaan. Se nosti mukavasti itseluottamusta ja oli positiivinen merkki siitä, että oikealla tiellä ollaan. Siitä lähdemme jatkamaan – ja jatkopaikkaa tietenkin lähdetään hakemaan!

 

 

 

JJK:n alustava avauskokoonpano: Korhonen; Tapaninen, Pasoja, Nieminen, Turpeenniemi; Innanen, Gruborovics, Tuomanen, Manninen; Hilska, Virtanen. 

 

IFK Mariehamn – JJK tiistaina 10.4.2012 kello 18.30, Wiklöf Holding Areenan tekonurmi, Maarianhamina

 

 

TM