Sunnuntaina kauden Reiluin peli – ensimmäinen kotivoitto tilauksessa!

14.06.2013

JJK vs IFK Mariehamn su 16.6. klo 18:30

 

Maaottelutauko on takana ja torstaina otettiin rehellisesti turpaan Pietarsaaressa. Ketturepolaisemme ei jää kuitenkaan kitumaan paikoilleen yliajon jälkeenkään, vaan opiksi on otettu ja kotiotteluiden makuun päästään onneksi jo heti sunnuntaina kun IFK Mariehamn saapuu Harjulle.

Ottelut IFK Mariehamnia vastaan ovat olleet aina värikkäitä ja loistavaa jalkapalloviihdettä on takuuvarmasti tarjolla myös tänä sunnuntaina. Kettulauma tulee nälkäisenä avaamaan voittotiliä kotikentällä ja Eero Markkasen paluu kokoonpanoon ei ainakaan haittaa joukkuetta.

Reilu kauppa on sunnuntain huippumatsin otteluisäntänä, joten luvassa on erittäin reiluja yllätyksiä:

 

Ilmaiset Reilun kaupan kahvit aina ottelun alkuvihellykseen saakka

– Reiluja tuotenäytteitä jokaiseen makuun

 – Lapsille suunnattuja pallokisailuja joissa palkintona Reiluja jalkapalloja

 

Reilua menoa on tarjolla jo ennen ottelua Jyväskylän keskustassa, kun JJK:n Reilun pelin piste palvelee ennakkolippujen ja fanituotteiden muodossa perjantaina klo 14-17 ja lauantaina klo 11-14. Poutasäällä löydät meidät tuttuun tapaan Sokoksen kulmasta – sateen yllättäessä sijoitumme kauppakeskus Forumin yläkertaan.

 

Itse pelipäivälle eli sunnuntaille Juha Föhr kumppaneineen povaa pelikeleistä parhainta eli 20 celsiusta ylittäviä mukavia lämpöasteita ja poutaa. Ennakkoliput tuttuun tapaan Lippupalvelun verkkopalvelusta – tervetuloa koko perheellä Reilun sunnuntain jalkapallojuhlaan!

 

{youtube}E-Q2cysUFhU{/youtube}