Sunnuntaina ensimmäinen Vaajakosken kotiotteluista

11.07.2017

Veikkausliigaa Vaajakoskella

Veikkausliiga palaa Vaajakoskelle, kun JJK pelaa siellä seuraavat kaksi kotiotteluaan.

Otteluista ensimmäinen pelataan tulevana sunnuntaina, kun JJK isännöi SJK:ta klo 18:30 alkaen. Ensi viikolla Kettupaidat matkaavat VPS:n vieraaksi Vaasaan, mutta heinäkuu myös päätetään Vaajakoskella kun JJK kohtaa maanantaina 31.7. RoPS:n.

Heinäkuun kotiotteluiden edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä sekä verkkosivuillamme että Neste K-asemilla! Pääkatsomoon irtolippuja on myynnissä rajallinen määrä, sillä pääkatsomokausikorttilaisille varataan oma katsomonosa ja pääkatsomon kokonaiskapasiteetti ei ole aivan niin suuri kuin Harjulla. Myös aurinkokatsomo sekä päätykatsomot tulevat löytymään Vaajakoskelta vastaavalla tavalla kuin Harjulta. Tarkempi info Vaajakosken ottelutapahtumista on tulossa vielä ennen h-hetkeä!

Harjun kenttäremontti vaikuttaa myös toimiston aukioloon – lue lisää täältä!

tommi-Kari-tuuletus-jjk-acoulu-vaajakoski-2010-crop

Tommi tuulettamassa maaliaan Vaajakoskella.

Kettupaidat ovat pelanneet Vaajakoskella Veikkausliigaa aiemminkin! Kausi 2010 startattiin kotiotteluiden osalta niinikään Harjun kenttäremontin vuoksi Vaajakoskella, jossa JJK pelasi kauden viisi ensimmäistä kotiotteluaan.

Tuolloin evakkoreissu päättyi riemukkaaseen 6-1-voittoon AC Oulun kustannuksella – nyttemmin kettulaumaa kipparoiva Tommi Kari iski maaleista kaksi.

Tervetuloa jälleen nauttimaan Veikkausliiga-tunnelmasta Vaajakoskella!

Veikkausliigaa Vaajakoskella !