Stadium, Nike ja JJK vahvaan yhteistyöhön

14.01.2014

JJK, Stadium ja Nike yhteistyöhön

Urheilukauppaketju Stadium varustaa niin JJK:n edustusjoukkueen kuin kaikki juniorijoukkueetkin tulevat vuodet. JJK:n yhteisenä varustemerkkinä jatkaa jo aikaisemmiltakin vuosilta tuttu maailman johtava urheilubrändi Nike.

Osapuolet ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on varmistaa koko alati kasvavalle JJK-perheelle laadukas, luotettava ja helppo tapa hankkia seuran käyttöön parhaat mahdolliset varusteet.

– On todella hienoa lähteä Stadiumin yhteistyökumppaniksi. Heidän kokonaisvaltainen näkemyksensä yhteistyöstä urheiluseurojen kanssa sopii erinomaisesti omiin toimintatapoihimme sekä ajatuksiimme entistäkin yhtenäisemmän JJK-perheen kehittämisestä, JJK:n toimitusjohtaja Petro Punna valottaa mittavan yhteistyösopimuksen taustoja.

Myös urheilubrändin valinta oli JJK:lle helppo tehtävä.

– Niken kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useita vuosia ja olemme erittäin tyytyväisiä heidän tuotteisiinsa. Meille oli selvää että haluamme jatkaa pelaamista Niken Swoosh-symboli rinnoissamme tulevinakin vuosina, Petro jatkaa.

Urheilukauppaketju Stadium lähtee innolla jyväskyläläisen jalkapalloilun yhteistyökumppaniksi. Stadium on jo pitkään ollut vahvasti mukana suomalaisessa jalkapalloilussa ja toiminut aktiivisesti seuratoiminnassa Team Sales –konseptinsa kanssa, joten jalkapallon maailma on tuttu.

– Haluamme olla mukana jalkapalloilussa Jyväskylän seudulla, joka kehittyy ja kasvaa voimakkaasti. Vahvan ja tunnetun seuran suunnitelmat ja tavoitteet sopivat hyvin Stadiumin toimintaan Jyväskylässä, Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini kertoo.

Stadium-asiakkaana tuet samalla koko JJK:ta

Ainutlaatuisena osana Stadiumin ja Kettupaitojen yhteistyötä jokainen JJK:n katsoja ja kannattaja voi itse osallistua entistä vahvemman seuran ja juniorityön tukemiseen. Osallistuminen on tehty todella helpoksi:

Jos et jo ole Stadiumin jäsen, liity heti mukaan osoitteessa www.stadium.fi. Rekisteröityminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja saat heti käyttöösi Suomen parhaimmat urheilukaupan edut. Lisäksi jokainen ostoksesi kaikissa Stadium-myymälöissä sekä Stadiumin verkkokaupassa kerryttää sinulle omaa rahanarvoista Stadium-bonusta.

Mene osoitteeseen www.stadium.fi ja kirjaudu sisään omilla jäsentiedoillasi

Kun olet omalla jäsensivullasi, valitse vasemmalta TUE SEURAASI ja kirjoita valintakenttään JJK.

Tämän jälkeen voit vielä valita haluatko ohjata tukesi koko seuralle tai ottaa kohteeksi yksittäisen JJK:n juniorijoukkueen – tai jopa molemmat!

Tallenna valintasi ja olet valmis – JJK kiittää!

Tästä hetkestä lähtien tekemällä ostoksia missä tahansa Stadiumin myymälässä ja Stadiumin verkkokaupassa tuet samalla JJK:n junioritoimintaa. Muista käyttää jäsenkorttiasi ja/tai kirjautua sisään ostoksia tehdessäsi.

Seuralle tuleva tuki ei vaikuta omaan bonuskertymääsi, eli saat kaikki normaalit bonukset omaan henkilökohtaiseen käyttöösi aivan normaalisti. Tervetuloa laadukkaille ja edullisille ostoksille Suomen parhaimpaan urheilukauppaan!

 

Stadium

Stadium Jyväskylä palvelee sinua laajan ja laadukkaan valikoiman sekä asiantuntevien myyjiemme kera Sokos-keskuksessa. Olemme auki arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin klo 12-18.