Seuraavaksi luvassa liuta kotiotteluita – huhtikuu käyntiin Suomen cupilla

25.03.2015

Suomen CupJJK:lla on seuraavaksi Suomen cupissa vuorossa kotiottelu, kun PS Kemi saapuu vieraisille Jyväskylään. Ottelu pelataan Vehkalammen hallissa keskiviikkona 1.4. kello 18 alkaen.

JJK eteni Suomen cupin viidennelle kierrokselle, kun JIPPO kaatui viikonloppuna vieraskentällä komeasti 0-3-luvuin. Seuraavaksi cup-huumaa saadaan myös kotikentälle, sillä PS Kemi-ottelu pelataan Vehkalammen hallissa.

Tulevalla kaudella JJK:n tavoin Ykkösessä pelaava PS Kemi aloitti JJK:n tavoin cupin kolmannelta kierrokselta ja on raivannut tieltään Spartak Kajaanin ja GBK:n.

Vain kausikortilla sisään

JJK:n kausikorttiin kuuluu pääsy Suomen cupin kotiotteluihin. Koska Vehkalammen hallin kapasiteetti on yleisön suhteen etenkin virallisissa otteluissa varsin rajallinen ja toisaalta kausikortteja on myyty jo ilahduttavan runsaasti, on katsojapaikat varattu vain kausikorttilaisille.

Hallin ovella tulee olemaan nimilista kausikorttinsa 31.3. mennessä lunastaneista ja sisään pääsee, mikäli nimi listalta löytyy. Vehkahallin tiiviisti varatusta aikataulusta johtuen ovet aukeavat yleisölle 17:30 eli puoli tuntia ennen ottelun alkua.

penalty-vehkahalli-treenit

Perjantaina treenipelissä vieraana Ilves

Seuraava ottelu on kuitenkin luvassa jo tällä viikolla, kun JJK kohtaa harjoitusottelussa Ilveksen Vehkalammen hallissa perjantai-iltapäivänä kello 14 alkaen. Kyseessä on vastavierailu, sillä JJK kohtasi Veikkausliigaan nousseen Ilveksen tammikuussa Tampereella. JJK voitti tuolloin Pirkkahallissa keltapaidat 0-1.

Harjoitusotteluun on vapaa pääsy, mutta jälleen rajallisesta yleisökapasiteetista johtuen vain rajallinen määrä katsojia voidaan ottaa halliin sisään. Huomaattehan myös, että arki-iltapäivisin parkkipaikkoja on Vehkalammen alueella tarjolla hyvin vähän, joten kannattaa saapua hyvissä ajoin!

Seuraavatkin harjoituspelit kotona

JJK:lle on sovittu kaksi harjoitusottelua kotikentälle myös huhtikuulle. Toinen kohtaaminen FC Vaajakoskea vastaan oli jo aiemmin sovittu pelattavaksi torstaina 2.4. ja tuo peli pelataan edelliselle päivälle asettuneesta Suomen cupin ottelusta huolimatta. Ottelu alkaa Ilves-ottelun tavoin Vehkahallissa kello 14 ja myös siihen on vapaa pääsy.

MP puolestaan saapuu vieraaksi lauantaina 18.4. kello 14 alkavassa ottelussa. Tuolloin on tavoitteena päästä pelaamaan ottelu jo Viitaniemeen ulkokentälle.

 

Suomen cup: JJK – PS Kemi, keskiviikkona 1.4. klo 18:00, Vehkalammen halli

Harjoitusottelut:

JJK – Ilves, perjantaina 27.3. klo 14:00, Vehkalammen halli

JJK – FC Vaajakoski, torstaina 2.4. klo 14:00, Vehkalammen halli

JJK – MP, lauantaina 18.4. klo 14:00, Viitaniemen tekonurmi