Selkeä voitto Vaasasta

23.05.2015

2015-05-23 18.14.38

JJK matkasi lauantaina Vaasaan kohtaamaan neljännen sarjanousijan VIFK:n.

Ottelu oli isännille tyly, sillä Kettupaidat ottivat kolmannen perättäisen voittonsa ja veivät pisteet selkein 0-4-lukemin – maalintekijöinä Antto Hilska, Benno Hanslian sekä Mikko Manninen kahdesti.

VIFK pääsi ottelun alkuhetkillä hätyyttelemään vieraidensa maalia, mutta kettupuolustus Janne Korhosen johdolla hoiti tilanteenpoikaset varmasti.

Muutoin ottelu olikin vierasjoukkueen täyttä hallintaa. Ottelu käytännössä ratkesi jo avausjakson puolivälissä, kun JJK teki nopeasti kaksi maalia: ensin Antto Hilska teki avausmaalin Jasin Abahassinen hyvästä esityöstä ja hetken päästä Mikko Manninen lisäsi Kettupaitojen johdon kahteen maaliin – ja 0-2-tilanteessa mentiin myös tauolle.

Kotijoukkue ei saanut missään vaiheessa kunnollista kiriä aikaan ja Korhonenkin sai olla maalillaan melko rauhassa. JJK:lla oli läpi ottelun paremmat paikat lisämaaleihin mitä kotijoukkueella kavennukseen.

Seuraava maali nähtiin tunnin kohdalla, kun keskikentällä loisto-otteita viime otteluissa esittänyt Benno Hanslian avasi omalta osaltaan kuluvan kauden maalitilin ja vei vieraat jo 0-3-johtoon. Ottelun loppuhetket kuluivat käytännössä loppuvihellyksen odotteluun – kotijoukkue ei pystynyt haastamaan vieraitaan.

Parikymmentä minuuttia ennen loppua Manninen kaunisteli lukemia komean syöttökuvion päätteeksi ja oli vielä lähellä viimeistellä hattutempunkin – 0-4 jäi kuitenkin lopputilanteeksi ja niin kettulauma palasi Keski-Suomeen komea ja ansaittu voitto taskussaan.

JJK nousi voiton myötä sarjataulukossa toiseksi PS Kemin jälkeen. Vahvasti kautensa aloittaneella sarjanousijalla on kaksi pistettä enemmän kuin JJK:lla ja ainoat pistemenetykset se on kokenut juuri JJK:n käsittelyssä, kun Kettupaidat hakivat Kemistä ansaitun voiton viime viikonloppuna.

Seuraavaksi Kettupaidat ovatkin tulessa kahden vierasottelun jälkeen kotikentällään, kun TPS saapuu vieraaksi sunnuntaina 31.5. klo 18:30 alkavassa ottelusssa.

VIFK - JJK 0-4 (0-2)

Maalit:

0-1 19' Antto Hilska

0-2 26' Mikko Manninen

0-3 61' Benno Hanslian

0-4 71' Manninen

 

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Joona Itkonen, Matti Lähitie, Antto Tapaninen, Niko Markkula; Saku Leppänen; Benno Hanslian (82' Peltonen), Jasin Abahassine, Iiro Järvinen, Mikko Manninen (c); Antto Hilska (66' Kosunen).

Vaihdossa: Teppo Marttinen (mv), Aram Hasanzada, Jarkko Kosunen (66'), Honar Abdi, Teemu Vaarakallio, Oskari Peltonen (82'), Arjan Goljahanpoor.

20150531-jjk-tps-ottelumainos-www-1000x371