Samu Nieminen jatkaa JJK:ssa vuoteen 2014

26.05.2010
Samu Nieminen jatkaa JJK:ssa vuoteen 2014

Samu Nieminen, 18, on allekirjoittanut JJK:n kanssa jatkosopimuksen, joka pitää topparilupauksen kettupaidassa ainakin vuoteen 2014. Sopimus korvaa aiemman, vuoteen 2011 voimassa olleen sopimuksen välittömästi.

– Samun näytöt alkukierroksilta ovat sellaiset, että haluttiin päivittää sopimus sille tasolle, mille se kuuluu. Kyseessä on puhdas ammattilaissopimus. Samusta on jo tullut kyselyjä ulkomailta, mutta hän on niitä pelaajia, joiden varaan JJK:n tulevaisuutta rakennetaan, toimitusjohtaja Joni Vesalainen taustoittaa.

U19-maajoukkueen kapteenina toiminut Nieminen debytoi Veikkausliigassa toukokuisessa vierasottelussa MYPA:a vastaan. 

Pelaaja itse on jatkosopimuksesta mielissään.

– Tosi hieno juttu. Nyt voi keskittyä täysillä futikseen, se tässä on tärkeintä. Martsin (päävalmentaja Kari Martonen) kautta meillä on tosi hyvä tekemisen meininki. On kiva saada jatkaa mukana, Nieminen kommentoi.

Martosen ja kokeneen toppariparin Pasoja-Okkonen ansiosta Nieminen on erinomaisessa opissa.

– Nyt on hyvä mahdollisuus kehittyä. Päällimmäisinä tavoitteina ovat tietenkin joukkueen tavoitteet ja niistä ensimmäisenä sarjapaikan säilyttäminen. Mutta omia tavoitteita ovat, että pääsisi mahdollisimman paljon pelaamaan ja kehittyisi sitä kautta lähivuosina Veikkausliigatason pelaajaksi.

– Ja tottakai jokaisen pikkupojan unelma on päästä ulkomaille pelaamaan, se on pidemmän aikavälin tavoite, Nieminen toteaa.

Niemisen sopimus kattaa pelikaudet 2010-2013.

SamuNieminen