Sami Mustalampi JJK Akatemian peräsimeen

29.04.2024

Sami Mustalampi palaa JJK:hon! Miesten Nelosessa pelaava JJK Jyväskylä/2 (Cityketut) on muuttanut alkavalle kaudelle profiiliaan ja joukkue toimii jatkossa JyPK-JJK Junioreiden pelaajapolun portaana kohti miesten edustusjoukkuetta.

Cityketut perustettiin miesten sarjoihin reilut kymmenen vuotta sitten pelaaja-valmentaja Jukka Kemppaisen aiemmin valmentaman 1995-1996-ikäluokan kolmosjoukkueen rungon ympärille heidän kasvettuaan B-junioreista yli-ikäiseksi. Päättynyt kausi 2023 oli Cityketuille 11. aikuisten sarjoissa ja nyt huikean työn joukkueen kanssa tehnyt Kemppainen päätti luovuttaa viestikapulan eteenpäin ja joukkue jatkaa nyt toimintaansa JJK Akatemiana.

JJK-perheelle tuttu valmentaja Mustalampi ottaa vastuun uuden JJK Akatemian valmennuksesta ja joukkueen tavoitteena onkin kivuta sarjaportaita ylöspäin vauhdilla! Kauden aikana kentällä nähdään niin JJK:n edustusjoukkueen pelaajia kuin junioreiden parhaita. Sarja alkaa maanantai-iltana FC Sohon vieraana Jyskässä klo 20, joten kannattaa hakeutua katsomoon!

Kettuyhteisö haluaa kiittää Jukka Kemppaista vuosien palveluksesta seuran ja pelaajien hyväksi🦊