Särkkä vaatii ryhtiliikettä

22.04.2012

JJK:n kausi 2012 alkoi kotiotteluiden osalta murheellisissa merkeissä, kun Valkeakosken Haka vei torstaina pisteet Harjulta lukemin 1-4. Nyt on aika muuttaa kurssi, kun Kettupaidat kohtaavat vieraskentällä espoolaisen FC Hongan. JJK:n valmentaja Jori Särkkä summaa kettuleirin tunnelmat varsin lyhytsanaisesti.

 

– Ryhtiliike – se on nyt tehtävä.

 

– Meidän on puolustettava joukkueena tiiviimmin kuin Hakaa vastaan. Kun saamme joukkuepuolustuksen toimimaan, voi sen pohjalle alkaa rakentaa hyökkäyspelaamista, Särkkä toteaa.

 

JJK:n ja Hongan viime kohtaamiset olleet tasaisia: kaudella 2011 kaikki kolme ottelua päättyivät pistejakoon.

 

– Sekä JJK että Honka pyrkivät pelaamaan aktiivista jalkapalloa, joten luvassa on varmasti viihdyttävä ottelu katsojille.

 

– Mutta turha tässä on spekuloida sen enempää: ryhtiliike meidän on tehtävä. Tässä on nyt joka jätkä katsonut peiliin ja miettinyt, mikä meni vikaan. Parannusta täytyy tapahtua, Särkkä vaatii.

 

 

JJK:n alustava avauskokoonpano: Janne Korhonen, Samu Nieminen, Juha Pasoja, Jukka-Pekka Tuomanen, Mikko Innanen, Mikko Manninen, Tamás Gruborovics, Antto Tapaninen, Janne Turpeenniemi, Babatunde Wusu, Patrick Poutiainen

 

Vaihtopelaajat: Mikk Reintam, Topi Järvinen, Antto Hilska, Lasse Linjala, Benno Hanslian, Eero Markkanen, Ville Viljala

 

 

TM